Armi Gustavson: ”Asiakkaan kiitos on paras palaute työstä”

Armi Gustavson, 60, aloitti Helsingin Sanomien myyntitiimissä Sanomalassa Vantaalla 9. joulukuuta 2019.

”Entinen pomoni suositteli paikkaa ja innostuin mahdollisuudesta tehdä kuuden tunnin työpäivää ja etätöitä. Tein aktiiviset työvuoteni mainostoimistoissa ja olin jo ehtinyt kyllästyä sukkuloimaan Porvoon ja Helsingin väliä.

Kotona tehtävän työn lisäksi minua innosti myytävä tuote eli Hesari. Olen lukenut lehteä ikäni ja on upeaa myydä näin mahtavaa tuotetta. Arvostan myös sitä, että opin koko ajan lisää.

Puhelinmyyntityö on mukavan vaihtelevaa eikä yksikään päivä ole samanlainen. Tässäkin työssä saa haastaa itseään joka päivä ja välillä tunteetkin ovat pinnassa. Tulostakin on tullut, ja se motivoi ja innostaa lisää. Kuuntelutaito harjaantuu joka puhelulla ja oikeiden sanojen löytäminen on helpottunut ajan myötä.

Sanoma on todella luotettava ja hyvällä tavalla iso työnantaja. Meistä työntekijöistä pidetään huolta. Sain työhön hyvän perehdytyksen, joka auttoi ymmärtämään tuotetta ja työtä.

Telemyynti sopii ihmiselle, joka malttaa kuunnella, on utelias, kärsivällinen, sinnikäs, periksiantamaton ja ystävällinen. Huumorintajuakaan unohtamatta.

Asiakkaat ovat pääosin todella mukavia ja saan usein positiivista palautetta lehteen tyytyväisiltä tilaajilta.  Asiakkaan kiitos lämmittää.

Olen tykästynyt myyntityöhön niin, että haluan jäädä tästä työstä eläkkeelle.”