Merkityksellistä kesätyötä

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita ja saa aikaan keskustelua.

Työmme tavoittaa suomalaiset joka päivä. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta. Sillä on merkitystä.

Onko sulla #sanomista?

Sanoma Media Finlandilla on tarjolla kesäduuneja monipuolisiin tehtäviin kesäksi 2019.

Haluamme, että kesä opettaa sinulle mahdollisimman paljon. Siksi lupaamme, että otamme sinut hyvin vastaan, tarjoamme kattavan perehdytyksen ja palautetta tekemisestäsi koko kesän ajan. Pääset nauttimaan Suomen johtavan mediatalon vauhdikkaasta ilmapiiristä. Toivomme sinulta reipasta, oma-aloitteista otetta ja 18 vuoden ikää.

Tarjolla on monipuolisia tehtäviä Sanoma Media Finlandin tunnettujen brändien parissa eri yksiköissä ja monipuolisissa tehtävissä. Haussa nuoria osaajia mm. toimituksellisiin tehtäviin, telemyyntiin, asiakaspalveluun, erilaisiin asiantuntijatehtäviin sekä avustaviin rooleihin.

Seuraa avautuvia kesäduunejamme ja hae, kun sinulle sopiva tehtävä osuu kohdalle. Paikkoja avautuu vuoden 2018 lopulla ja 2019 alussa.

Avoinna olevat paikat tällä hetkellä

Kesätyöntekijöitä Ilta-Sanomiin

Haemme ensi kesäksi toimittajia, kuvaajia, videokuvaajia, kuvatoimittajia, taittajia, verkon kuvittajia ja graafikoita muun muassa uutis-, politiikan-, ulkomaan-, urheilu-, viihde-, viikonvaihde-, lifestyle- ja visuaaliseen toimitukseen sekä Urheilulehteen ja Taloussanomiin. Odotamme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää, aiempaa kokemusta alalta ja verkon sisällöntuotannosta.

Lue lisää ja hae

Kesätyöntekijöitä Helsingin Sanomiin

Haemme ensi kesäksi kesätyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin toimitukseen. Työnkuvat ovat hyvin erilaisia: nopeaa uutistyötä deskissä, festariarvostelujen, uutisreportaasien, henkilöhaastattelujen ja syvälle sukeltavien featurejuttujen kirjoittamista, visuaalisten kertomusten rakentamista kuvien, videoiden ja grafiikan keinoin, maailman avaamista liikkuvan grafiikan avulla ja juttujen tuottamista sosiaaliseen mediaan.

Lue lisää ja hae