Jenni Nummela vastaamaan Sanoma Media Finlandin kaupallisesta kehityksestä ja kuluttaja-asiakkuuksista

26.09.2024

Sanoma Media Finland

Jenni Nummela on nimitetty Sanoma Media Finlandin johtoryhmään uuteen tehtävään vastuullaan kaupallinen kehitys, markkinointi, kuluttaja-asiakkuudet ja -myynti.

Kaupallisesta kehityksestä ja kuluttaja-asiakkuuksista vastaamaan  on nimitetty Jenni Nummela, joka siirtyy tehtävään Nelonen Median digitaalisesta liiketoiminnasta ja strategiasta vastaavan johtajan paikalta. Jenni Nummela on vastannut esimerkiksi Ruutu-videopalvelun kasvustrategian toteuttamisesta.

Sanomalla on suunniteltu uutta toimintamallia journalistisen median tilausliiketoimintaan ja kehitykseen alkuvuodesta saakka, ja sen henkilöstövaikutuksiin liittyvät muutosneuvottelut ovat juuri päättyneet. Mallia ollaan ottamassa käyttöön loka-marraskuun vaihteessa. Jenni Nummela on ollut tiiviisti mukana myös uuden toimintamallin suunnittelutyössä.

”Meillä on upeat sisällöt, brändit ja tuotteet, joita suomalaiset arvostavat, käyttävät ja tilaavat."
Jenni Nummela

”Meillä on upeat sisällöt, brändit ja tuotteet, joita suomalaiset arvostavat, käyttävät ja tilaavat. Tälle pohjalle on hyvä rakentaa menestystä myös tulevaisuudessa. Nykyisessä B2C-organisaatiossa ja Uutis- ja featuremediassa on tehty hienoa työtä digikasvun eteen, ja on kunnia päästä jatkamaan sitä yhdessä Suomen parhaiden media-ammattilaisten kanssa. Odotan innolla uuden kaupallisen toimintamallin käynnistymistä intensiivisen suunnittelun päätteeksi”, Nummela sanoo.

Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta on tyytyväinen, että uusi johtaja kuluttajaliiketoimintaan löytyi talon sisältä.

”Olen tosi iloinen, että Jenni aloittaa tässä tehtävässä, jonka merkitys on digitaalisessa liiketoiminnassa jatkuvasti isompi. Uuden toimintamallin tarkoitus on kiihdyttää digitaalista kasvua entisestään. Jennillä on erinomaiset näytöt sekä tulosten että ihmisten johtamisesta”, sanoo Pia Kalsta.