Aamulehdelle kesäksi toimittajia, kuvaajia, taittavia toimittajia ja uutisgraafikoita

Sijainti: Tampere
Hakuaika päättyy: 17.01.2021

Mitä toivomme: Sinulla on jo jonkin verran journalistista työkokemusta. Tunnistat uutisen ja tarinan ja raivaat kaikki esteet tieltäsi päästäksesi kertomaan sen. Arvostamme hyvää yleissivistystä, kielitaitoa ja rivakkaa asennetta.

Mitä tarjoamme: Meillä jokainen pääsee tekemään merkittäviä juttuja tärkeimmistä aiheista ja oppii, miten ne myydään lukijoille. Toimituksemme on maksullisen digijournalismin edelläkävijöitä, ja työntekijämme kiittävät sitä hyvästä yhteishengestä. Toimitus sijaitsee Tampereen ytimessä Finlaysonin tehdasmiljöössä. Tervetuloa tekemään ja oppimaan! 

Jätä hakemus heti ja viimeistään 17. tammikuuta osoitteessa sanoma.fi/toihin-sanomalle/avoimet-tyopaikat. Aloitamme haastattelut välittömästi. Tarvittaessa lisätietoja antaa toimituspäällikkö Kari Ikonen, 0405843731.

Liitä myös mahdolliset juttu- ja kuvaliittee mukaan hakemukseent. Kirjoittavilta journalisteilta linkkejä julkaistuihin juttuihin.

Tänä vuonna 140 vuotta täyttävä Aamulehti on Tampereen ja Pirkanmaan ääni Suomessa, digitaalisen journalismin kunnianhimoinen edelläkävijä. Olemme Pirkanmaan tavoittavin monimedia ja täyden palvelun uutistalo, printissä Suomen toiseksi suurin 7-päiväinen sanomalehti. Aamulehti on motivoiva ja uutta oppiva työyhteisö. Kehitämme ennen kaikkea maksullista digijournalismiamme, ja digitilauskantamme on kasvanut jo pitkään noin 50 prosentin vuotuista vauhtia. Sanoma-konsernin osana digitaalisen kehittymisen voimavaramme ovat maan suurimmat. Meillä kasvatat journalismin osaamistasi muiden huippuosaajien kanssa, aina parhain välinein ja uusimman kuluttajatiedon avulla

Sijainti
Tampere, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Summer job