Client manager

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 17.01.2020

Haemme mediamyyntiin markkinointia laaja-alaisesti ymmärtävää Client manageria. Tulet työskentelemään tiimissä, jonka asiakkaat esim. operaattorit ja finanssialan yritykset toimivat palveluliiketoiminnan sektorilla.

Autat asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteet näkemyksellisellä ratkaisumyyntityöllä Sanoman kaikkia kanavia hyödyntäen. Kasvatat ja kehität asiakkuuksia pitkäjänteisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien, kuten media- ja mainostoimistojen, kanssa.

Työkokemus B2B-myynnin tai markkinoinnin tehtävistä on edellytys tehtävässä menestymiseen ja sinulla on vahva ymmärrys markkinoinnin roolista liiketoiminnan kasvattajana. Omaat kykyä ideoida uusia ratkaisuja ja digitaalisten markkinoinnin mahdollisuudet ovat sinulle tuttuja. Nautit esiintymisestä ja innostat muita. Olet yhteistyökykyinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen. Haluat oppia uutta joka päivä. Jos haluat mukaan joukkueeseemme, sinun tulee olla valmis panostamaan paitsi oman, myös tiimisi menestyksen eteen.

Työpäiväsi koostuu mahdollisuuksista ratkaista asiakkaidemme haasteet parhaalla mahdollisella tavalla. Työkaluinasi ovat markkinoiden parhaat ja nopeasti kehittyvät monimediatuotteet sekä innostavat työtoverit. Suomen suurimpana mediayhtiönä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tule työskentelemään mediatoimialan huipulle osana motivoitunutta ja ammattitaitoista tiimiämme!

Kiinnostuitko? Tehtävästä lisätietoja antaa Client Group Director Mikko Lähdeoja p. 040-5439166 tiistaina 7.1. sekä torstaina 9.1. klo 15.30-16.30 tai meilitse mikko.lahdeoja@sanoma.com

Lähetä hakemuksesi viimeistään 17.1.2020.

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde