Client Manager

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 19.05.2019

Haemme mediamyyntiin markkinointia laaja-alaisesti ymmärtävää Client manageria autoalan asiakkuuksista vastaavaan tiimiin.

Autat asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteet näkemyksellisellä ratkaisumyyntityöllä Sanoman kaikkia kanavia hyödyntäen. Kasvatat ja kehität asiakkuuksia pitkäjänteisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien, kuten media- ja mainostoimistojen, kanssa.

Työkokemus B2B-myynnin tai markkinoinnin tehtävistä on edellytys tehtävässä menestymiseen. Sinulla on vahva ymmärrys markkinoinnin mahdollisuuksista ja kyky ideoida uusia ratkaisuja asiakkaille ja mielellään kokemusta digitaalisten ratkaisujen parista. Nautit esiintymisestä ja innostat muita. Olet yhteistyökykyinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen. Haluat oppia uutta joka päivä. Jos haluat mukaan joukkueeseemme, sinun tulee olla valmis panostamaan paitsi oman, myös tiimisi menestyksen eteen.

Työpäiväsi koostuu mahdollisuuksista ratkaista asiakkaidemme haasteet parhaalla mahdollisella tavalla. Työkaluinasi ovat markkinoiden parhaat ja nopeasti kehittyvät monimediatuotteet sekä innostavat työtoverit. Suomen suurimpana mediayhtiönä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tule työskentelemään mediatoimialan huipulle osana motivoitunutta ja ammattitaitoista tiimiämme!

Kiinnostuitko? Tehtävästä lisätietoja antaa Client Group Director Harri Pylvänäinen p. 040-7398820 13.5. ja 14.5. klo 13-16 sekä 17.5. klo 11-13 tai meilitse harri.pylvanainen@sanoma.fi

Lähetä hakemuksesi viimeistään 19.5.2019.

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde