Designtuottaja

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 25.10.2020

Helsingin Sanomat hakee visuaalista journalistia, jolla on kyky kuunnella toimituksen visioita ja tuottaa niistä sykähdyttäviä digitaalisia lukukokemuksia. 

Mitä työhön kuuluu? 

Tehtävään kuuluu yksittäisten juttujen ja juttusarjojen tuottamista osana maailmanluokan digitaalista journalistista tiimiä. Työn ytimessä on myös digitaalisen kerronnan kehittäminen ja uudenlaisten visuaalisten keinojen käyttäminen. 

Työskentelet osana HS:n designtoimitusta ja olet tiiviissä yhteistyössä HS:n datadeskin kanssa, joka on 16 ihmisen kunnianhimoinen ja kansainvälisesti menestynyt digitaalinen tiimi. Päivittäistä työtä teet juttujen ympärille rakennetuissa tiimeissä, joihin kuuluu toimittajia, kuvaajia, koodareita, animoijia ja infograafikoita. HS:n toimitus sijaitsee Sanomatalossa Helsingin ydinkeskustassa. 

Mitä hakijalta odotamme? 

Hakijalta edellytetään designnäkemystä, tyylitajua, luovuutta, ryhmätyötaitoja, kokemusta visuaalisesta journalismista ja ymmärrystä digitaalisen julkaisemisen lainalaisuuksista. Tarvittaessa designtuottaja pistää itsekin kätensä saveen, joten digitaalisten työkalujen hallinta ja animointitaidot ovat eduksi. Olet joustava, uudistuva ja ajassa kiinni oleva henkilö, ja osaat tehdä pienelle ruudulle isoja kokemuksia. 

Lisätietoja 
Lisätietoja antaa toimituspäällikkö Ari Kinnari, p. 040 159 1602, ari.kinnari@sanoma.com. Hakuaika päättyy 25.10.2020. 

 

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde