DevOps / Cloud Specialist

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 29.02.2020

Digitalisaatio muuttaa oppimiskokemusta. Oppiminen ei ole enää sidoksissa tiettyyn paikkaan tai laitteeseen, ja oppimispoluista on tulossa yksilöllisiä. Muutoksen vuoksi tarvitaan uudenlaisia ratkaisuja, jotka vastaavat opettajien, oppijoiden ja heidän vanhempiensa tarpeita.
 
Me voimme tarjota työn, jossa voit osaltasi vaikuttaa alan kehitykseen. Meillä on visio, ja sinä tiedät, kuinka se voidaan toteuttaa. Kehitetään yhdessä jotain uutta.

Etsimme DevOps- ja pilviasiantuntijoita vahvistamaan kansainvälistä Sanoma Learning kehitystiimiämme, joka vastaa seuraavan sukupolven pilvinatiivin verkko-oppimisalustan kehittämisestä. Tuhannet opettajat ja oppijat käyttävät alustaa päivittäin. Voit vaikuttaa siihen, kuinka kaikki automatisoidaan suunnittelusta tuotantoon. Etsimme käytännöllistä henkilöä, joka ymmärtää, kuinka järjestelmää ylläpidetään pitkällä aikavälillä, ja joka haluaa jatkuvasti kehittyä ja kouluttaa muita.

Käytämme mm. seuraavia työkaluja ja palveluita: AWS, ECS, Terraform, Docker, Datadog ja Git. Olemme myös kiinnostuneita sinun ideoistasi ja kokemuksestasi. Voit siis vaikuttaa siihen, mitä työkaluja ja palveluita käytämme. Työskentelykielemme on englanti. Jos olet käytännöllinen visionääri, työ voi olla sinun!

Me tarjoamme sinulle merkityksellisen työn oppimisen alalla. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa innostuneet ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimisen materiaaleja ja palveluja yhdessä ympäri Euroopan. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Ruoholahdessa.

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde