Digital Marketing Specialist / Senior Digital Marketing Specialist

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 26.01.2020

Oletko digitaalisen mainonnan asiantuntija, joka syttyy tuloksista? Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi ammattilainen.

Haemme kahta digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa jatkuvaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan digitaalisen median ostamisesta, suunnittelusta ja jatkuvasta optimoinnista. Pääset osaksi uutta tiimiä, joka työskentelee tiiviisti kuluttajamyynnin kanssa ja vastaa mediaostamisesta Sanomalla monikanavaisesti. Sinun vastuullasi on uudessa tiimissä digitaalisen median ostaminen, mutta samalla sinulla on mahdollisuus työskennellä esim. TV- ja radiomainonnan asiantuntijoiden kanssa.  Sinulla on nyt mahdollisuus päästä muutoksen keskelle luomaan kasvua ja aidosti uusia, älykkäitä tapoja toimia.

Käytössäsi on valtava määrä kuluttajadataa, artikkeli- ja ohjelmasisältöjä, rajapintoja sekä algoritmeja. Tukenasi on joukko huippuosaavia analyytikkoja, myynnin ja mainonnan asiantuntijoita sekä ohjelmistokehittäjiä. Odotamme, että osaat auttaa meitä entistä paremmin skaalaamaan hyödyt mainonnan kanavissa läpi sanoman kuluttajabrändien. Pääset työskentelemään lukuisten Suomen tunnetuimpien brändien parissa, kuten Ruutu, Helsingin Sanomat ja Aku Ankka. Työsi jälki on näkyvää Suomen kansalle, ja sillä on merkittävä vaikutus tuloksiimme. Sinulla on tärkeä rooli.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta digitaalisesta markkinoinnista
  • Hyvää osaamista digitaalisen markkinoinnin työkaluista, kuten Facebook, Smartly, Google Ads , Adform ja Xandr
  • Kokemusta webanalytiikan työkaluista, kuten Google Analytics ja Supermetrics
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Tuloshakuista asennetta ja halua oppia uutta

Kuulostaako mielenkiintoiselta? Tule mukaan vaikuttamaan aidosti Suomalaisen median kehitykseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden työskennellä täysin uudessa tiimissä, jossa pääset itse toimintamallien muodostamiseen. Lisäksi tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut.  Toimipisteesi sijaitsee loistavien yhteyksien päässä Sanomatalossa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus viimeistään 26.1.2020. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ma 30.12. klo 12-14 ja to 9.1. klo 14-15 Director, Online Sales and Customerships, Mikko Knuuttila  p. 040 198 5410.

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde