Head of B2C sales and development support

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 12.09.2019

Head of B2C sales and development support

Sanoma Media Finlandin kuluttajamyynti on keskellä sekä median että myynnin murrosta. Tässä positiossa pääset vaikuttamaan konkreettisesti digitalisoitumisen mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Lisäksi pääset työskentelemään laajan mediaportfolion kuluttajamyynnissä, joka suuntaa kohti asiakaskeskeistä ja datavetoista myyntiä. Kuluttajamyynti ja sen kyvykkyydet palvelevat Sanoma Media Finlandin liiketoimintayksiköitä mm. Helsingin Sanomia, Sanoma Lifestylea ja Nelonen Mediaa. 

Vastuullasi on kuluttajamyynnin teknologiakyvykkyyksien jatkuva kehittäminen ja myynnin tukiprosessien johtaminen. Vastaat kuluttajamyynnin teknisen arkkitehtuurin ja toimintamallien lyhyen ja pitkän tähtäimen kehityksestä yhdessä Sanoma Technologyn ja muiden liiketoimintayksiköiden kanssa. Olet tiiviisti mukana strategiatyössä ja toimit kehitysprosessien ja ICT-arkkitehtuurin liiketoiminnallisena omistajana sekä projektipäällikkönä tärkeimmissä kehityshankkeissa vastaten niiden analysoinnista, suunnittelusta ja läpiviennistä. Vastaat kehitysresurssien ja ICT-arkkitehtuurin optimoinnista yhdessä ICT-organisaation kanssa, jonka kanssa yhteistyössä työstetään myös toimintasuunnitelmat ja resurssien skaalaus. Toimit sekä kehityksen että myynnin tuen tiimien vetäjien esimiehenä.

Tehtäviisi kuuluu mm.

Vastata teknisestä kehityksestä ja kehitysbudjetista
Myynnin tukiprosessien jatkuva parantaminen
Tiimien johtaminen
Sidosryhmäviestintä talon sisällä 
Odotamme sinulta

Ymmärrystä ICT-arkkitehtuurista ja kykyä syventyä ICT-kehityksen yksityiskohtiin
Kokemusta tuloksellisesta teknisten hankkeiden johtamisesta
Esimieskokemusta
Kokemusta matriisiorganisaatiossa toimimisesta ja sidosryhmien johtamisesta
Media-alan tai tilausliiketoiminnan tunteminen on etu mutta ei välttämätöntä, tärkeintä on vahva ja nopea omaksumiskyky
Soveltuva korkeakoulututkinta
Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä tiimissä, joka on laajasti mukana sekä media-alan että ICT-kehityksen transformaation etujoukoissa, keskittyen kuitenkin vahvasti konkreettisiin liiketoiminnallisiin saavutuksiin. Toimipisteesi sijaitsee Sanomatalossa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuslomake viimeistään to 12.9.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Niina Ryynänen p. 040168 4692 keskiviikkona 4.9. klo 12-13 sekä Keskiviikkona 11.9. klo 9-10.

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde