HR Business Partner, Sanoma Media Finlandin kuluttajamyynnin yksikköön

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 25.10.2020

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.

Vahvistamme nyt HR-tiimiämme ja haemme osaavaa ja innostavaa HR Business Partneria työskentelemään lähellä liiketoimintaa Sanoma Media Finlandin kuluttajamyynnin yksikössä. Tulet mahdollisesti tukemaan roolissasi myös muita yksiköitämme ja työskentelemään Sanoma Media Finland tasoisissa HR-kehityshankkeissa.

Kuluttajamyynnin HR Business Partnerina työskentelet mm.  myynnin, analytiikan ja asiakaspalvelun ammattilaisten kanssa ja varmistat, että yksikön johdolla ja esimiehillä on riittävä tuki niin strategisissa kuin operatiivisissa HR-asioissa. Huolehdit siitä, että HR-palvelut tukevat omalta osaltaan yksikön tavoitteiden saavuttamisessa. Toimit Kuluttajamyynnin johtoryhmän jäsenenä ja pääset mukaan kasvua hakevan tilausliiketoiminnan kehittämiseen.

Sovit joukkoomme ja viihdyt meillä, jos

  • sinulla on rautaista kokemusta ja näyttöä laaja-alaisista liiketoimintalähtöisistä HR-tehtävistä
  • olet vahvimmillasi esimiesten tukemisessa ja johtamisen ohjaamisessa
  • haluat tehdä asioita joka päivä fiksummin eli jatkuva parantaminen innostaa sinua
  • asetat riman korkealle, tartut asioihin ja viet ne loppuun asti yhdessä muiden kanssa
  • osaat kommunikoida hyvin ja ilmaiset vaikeatkin asiat selkeästi ja uskottavasti

Tarjoamme sinulle merkityksellinen työn merkityksellisten brändien parissa. Pääset kehittymään, kasvamaan ja oppimaan Suomen menestyneimmässä mediayhtiössä maan parhaiden median ammattilaisten kanssa. Koska parhaat asiat tapahtuvat hyvässä porukassa, teemme asioita yhdessä sekä liiketoiminnan että HR:n kanssa. Uudet ajatukset ovat meillä tervetulleita. Pääset mukaan uudistamaan työntekijäkokemustamme ja viemään HR-palveluitamme uudelle tasolle. Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Sanomatalossa. Tällä hetkellä teemme työtä joustavalla mallilla ja turvallisesti pääasiassa etätyönä.

Haemme myös toista HR Business Partneria Nelonen Medialle. Voit hakea toista tai molempia paikkoja samalla hakulomakkeella. Lisää tietoja kuluttajamyynnin tehtävästä löydät urasivuiltamme: https://sanoma.fi/toihin-sanomalle/avoimet-tyopaikat/

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisellä hakulomakkeella 25.10.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Päivi Leskinen, paivi.leskinen@sanoma.com.

Sijainti
Helsinki,

Työn tyyppi

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen