Kesätoimittajia Ilta-Sanomiin

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 17.01.2021

Haluatko todelliseksi vaikuttajaksi? Hae kesätöihin Ilta-Sanomien toimitukseen!

Ilta-Sanomat on Suomen suurin uutismedia ja johtava digitaalinen media. Etsimme kesätyöntekijöitä kesäksi 2021.

Ilta-Sanomissa tuotat sisältöjä, joita seuraavat päivittäin miljoonat suomalaiset ja joista suomalaiset puhuvat. IS:n journalistit ovat kovia ammattilaisia, jotka tekevät Suomen kiinnostavinta sisältöä IS.fi:hin, ISTV:hen, painettuihin printtituotteisiin, Sanoman radiokanaville ja Ilta-Sanomien sosiaalisen median kanaviin.

IS:ssä pääset vaikuttamaan aidosti, sillä sisältösi tavoittavat koko kansan ja kaikki ikäryhmät. Kansallisen mediatutkimuksen (KMT) mukaan Ilta-Sanomat on Suomen suurin media. IS tavoittaa eri kanavissaan joka viikko noin 2,65 miljoonaa suomalaista.

Haemme kesätyöntekijöitä seuraaviin toimituksiin:

  • Uutiset ja yhteiskunta (mm. kotimaa, ulkomaa, rikos, Taloussanomat, politiikka, radiouutiset, Plus)
  • Urheilu
  • Viihde
  • ISTV
  • Lifestyle
  • TV-lehti/tv-toimitus
  • Visuaalinen toimitus

Töitä on tarjolla toimittajille, valo- ja videokuvaajille, videoeditoijille, kuvatoimittajille, verkon visualisteille, taittajille ja graafikoille.

Olet etsimämme hakija, jos tiedät, mikä suomalaisia kiinnostaa ja miten sisältöä tehdään modernein tiedonvälityksen keinoin mobiili edellä. Olemme kiinnostuneita monipuolisesta elämänkokemuksesta ja erilaisista koulutustaustoista. IS on valtakunnallinen media, joten eduksi on, jos tunnet Suomea ja suomalaisia myös suurten kaupunkien ulkopuolella.

Kesätyöntekijöiksi valituille tarjoamme hektisen mutta antoisan kesän toimituksessa, joka sykkii uutisia ja puheenaiheita vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Kuten IS:n digin julkaisuvastaava Nelli Lapintie (kesätoimittaja vuosimallia 2019) tiivistää:

– Töissä ei ole ikinä tylsää.

Lue, mitä neljä Ilta-Sanomien journalistia kertoo työstään Suomen suurimmassa uutismediassa: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007696906.html

Kiinnostuitko? Hae paikkaa 17. tammikuuta 2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Liitä hakemukseen CV ja työnäyte enintään kahdesta julkaistusta jutusta. Liitetiedoston koko voi olla enintään 1 Mt ja muoto .doc, .pdf tai .rtf. Jos näyte on nähtävissä verkossa, kirjoita sivuston osoite lomakkeen lisätietoja -kohtaan.

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Summer job