Kesätyö Helsingin Sanomien toimituksessa

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 30.11.2018

Haemme ensi kesäksi seuraamme tänne Suomen ykköstoimitukseen  

toimittajia, kuvaajia, sometoimittajia, kuvatoimittajia, graafikoita, taittajia ja infograafikoita

Työnkuvat meillä ovat hyvin erilaisia: uutisiin keskittyvää deskityötä, uutisreportaaseja, festariarvosteluja, haastattteluja tai syvälle sulkeltavia featurejuttuja, liikkuvaa  grafiikkaa, joka kertoo tarinan ja avaa maailmaa ja juttujen tuottamista sosiaaliseeen mediaan ja paljon muuta.  

Meillä on rento työympäristö ja koemme vahvasti, että työmme on merkityksellistä. Työtovereiksi saat maan kovimmat ammattilaiset, jotka auttavat ja opettavat sinua työssäsi.  Kesästämme ei tulisi mitään ilman kesätyöntekijöitä. Tämä takaa sen, että pääset tekemään ihan samoja hommia kuin vakituinen väkemme; tämä varmistaa sinulle ainutlaatuisen kesätyökemuksen.

Haluamme, että kesä opettaa sinulle mahdollisimman paljon. Siksi lupaamme, että otamme sinut hyvin vastaan, tarjoamme kattavan perehdytyksen ja palautetta tekemisestäsi koko kesän ajan. Sanomatalossa pyörii myös kesällä koko toimituksen HS-koulu, jossa konkarimme jakavat osaamistaan ja oivalluksiaan journalismin tekemisestä. Juhlimme myös mielellämme yhdessä ja luvassa on  jälleen legendaariset kesuribileet.  

Toivomme sinulta reipasta, oma-aloitteista otetta. Odotamme, että ehdotat meille rohkeasti ideoita – liittyvät ne sitten juttuihin tai tekemisen tapaamme. Haluamme, että journalistina ajattelet juttuasi ja ilmaisua mobiili ja verkko edellä.

Tutustu Hesariin, journalisteihimme ja viime vuoden kesätyöntekijöihin hs.fi/kesaduuni  

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi viimeistään 30.11.2018 täyttämällä sähköinen hakulomake. Liitä hakemukseesi CV sekä työnäytteitä.

Lisätietoja tehtävistä antaa hallintopäällikkö Jaakko Lähteenmaa, jaakko.lahteenmaa@hs.fi

 

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Summer job