Kustannustoimittaja (määräaikainen) matematiikan tiimiin

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 02.05.2019

Haemme matematiikka, fysiikka ja kemia -tiimiimme ammattitaitoista ja energistä

KUSTANNUSTOIMITTAJAA, lukion matematiikka (määräaikainen)

Kustannustoimittajana tehtäväsi on lukion matemaattisten aineiden painettujen ja digitaalisten oppimateriaalien toimittaminen. Ideoit, työstät ja editoit käsikirjoituksia kohderyhmälle ja julkaisualustalle sopiviksi aineistoiksi yhdessä tekijäryhmien kanssa. Suunnittelet ja toteutat projektiesi toimitustyön kustannustehokkaasti.

Osallistut lisäksi tuotteiden ulkoasun suunnitteluun ja toteutukseen, projekteja koskevan päätöksenteon valmisteluun sekä avustajien (kuvittajat, valokuvaajat, freelance – graafikot/taittajat/toimittajat) valintaan ja heidän työnsä koordinointiin. Seuraat projektien valmistumista ja niihin liittyviä kustannuksia.

Edellytämme sinulta hyvää matemaattisten aineiden hallintaa ja aineenopettajan koulutusta. Arvostamme lisäksi kokemusta opetus- tai kustannusalalta.

Kustannustoimittajan työssä onnistuaksesi tarvitset erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä projektinhallintakykyä. Olet aikaansaava, huolellinen ja järjestelmällinen ja saat asiat sujumaan ilman kiireen tuntua. Sinulla on paineensietokykyä ja teet laadukasta lopputulosta aikataulupaineista huolimatta. Motivoidut asiakastyöstä ja luot luontevasti hyvät suhteet sisäisiin ja ulkoisiin yhteistyökumppaneihin. Jos sinulla on lisäksi erinomaiset digitaaliset valmiudet ja olet jatkuvasti valmis kehittämään sekä vastuullasi olevia oppimateriaaleja että omaa osaamistasi, kustannustoimittajan paikka voi olla sinun!

Me vastavuoroisesti tarjoamme sinulle merkityksellisen työn oppimisen alalla. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa innostuneet ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimisen materiaaleja ja palveluja. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Ruoholahdessa.

Kiinnostuitko ja haluatko mukaan innostavaan oppimisen maailmaan? Täytä sähköinen hakemuslomake pian, kuitenkin viimeistään 2.5.2019.

Mikäli haluat tietää lisää tehtävästä, soita kustannuspäällikkö Marja Saarenvedelle puh. 040 718 5041. Marjan tavoitat parhaiten to 18.4. klo 13.00-16.00.

Tutustu meihin työnantajana: tästä linkistä (www.sanomapro.fi/tietoa-meista/toissa/).

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen työsuhde