Lean-asiantuntija

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 15.12.2019

Sanoma Media Finland hakee lean-asiantuntijoita kiinnostavaan kehitystyöhön tukemaan koko yrityksen kattavaa lean-kehitystä ja luomaan ketterää jatkuvan kehittämisen kulttuuria läpi talon. Lean on olennainen osa Sanoman liiketoiminnan, kulttuurin ja johtamisen uudistamista ja tärkeä keino kasvuun, uudistumiseen ja tehokkuuteen tähtäävän strategian toteuttamisessa. 

Kyseessä on mielenkiintoinen ja haastava rooli, jossa on mahdollisuus päästä alusta saakka mukaan lean-matkaamme vauhdikkaasti kehittyvällä mediatoimialalla. Olemme aloittaneet ensimmäiset pilotit Uutis- ja featuremedia – ja B2B-organisaatioissa, ja tulemme laajentamaan lean-tekemistä kaikkiin liiketoimintayksiköihimme. 

Pääset mukaan ensimmäisiin lean-projekteihimme ohjaamaan ja fasilitoimaan toimintaa liiketoimintayksiköissä. Tehtävässä olet mukana suunnittelemassa miten lean-ajattelu tuodaan osaksi Sanoma Media Finlandin jatkuvaa kehittämistä. 

Tehtäviisi kuuluu lisäksi mm. 

  • lean-projektien vetäminen ja lean-työpajojen fasilitointi 
  • nykyisten toimintamallien analysointi ja diagnosointi yksiköissä ja tiimeissä 
  • liiketoiminnan päivittäinen ja viikoittainen ohjaaminen lean-tekemisessä 
  • lean-kulttuurin ja -ajattelun levittäminen Sanomalla 

Toimit osana Sanoma Media Finlandin strategiatiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä eri liiketoimintojen kanssa. Lisäksi yhteistyökumppaneitasi ovat HR ja osaamisen kehittämisen asiantuntijamme.  

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 15.12.2019 mennessä. Voit kysyä lisää tehtävästä mahdolliselta tulevalta esimieheltäsi Maria Itkoselta, Head of Strategy and Business Control, SMF sähköpostilla maria.itkonen@sanoma.com tai puhelimitse 040 834 7333 (pe 22.11. klo 14-16, ma 2.12. klo 15-17 tai pe 13.12. klo 14-16). 

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde