Lean Lead

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 15.12.2019

Sanoma Media Finland hakee kokenutta lean-asiantuntijaa vetämään koko yrityksen kattavaa lean-kehitystä ja luomaan ketterää jatkuvan kehittämisen kulttuuria läpi talon. Lean on olennainen osa Sanoman liiketoiminnan, kulttuurin ja johtamisen uudistamista ja tärkeä keino kasvuun, uudistumiseen ja tehokkuuteen tähtäävän strategian toteuttamisessa.  

Kyseessä on mielenkiintoinen ja haastava rooli, jossa on mahdollisuus päästä alusta saakka mukaan lean-matkaamme vauhdikkaasti kehittyvällä mediatoimialalla. Olemme aloittaneet ensimmäiset pilotit Uutis- ja featuremedia – ja B2B-organisaatioissa, ja tulemme laajentamaan lean-tekemistä kaikkiin liiketoimintayksiköihimme. 

Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan sitä, miten lean-ajattelu tuodaan osaksi Sanoma Media Finlandin jatkuvaa kehittämistä. Tulet toimimaan lean-kehityksen vetäjänä, johtajana hankkeissa ja käytännön tasolla yksiköiden projekteissa. Vastaat Sanoma-tasoisen lean-yhteisön käynnistämisestä, kehityksen prosesseista ja työkaluista sekä koulutusten ja johtamisen kehittämisen suunnittelusta. Kyseessä on esimiesrooli, jossa tiimiisi kuuluu 2-3 lean-asiantuntijaa. Pääset myös toimimaan monipuolisesti arjen kehityksessä ja haastamaan itseäsi ja muita johdon ja luovien asiantuntijatiimien valmentajana.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää 

  • Lean-filosofian ja -metodologian monipuolista tuntemusta ja intohimoa leanin levittämiseen 
  • Vankkaa kokemusta lean-käytäntöjen tuomisesta osaksi asiantuntijaorganisaation toimintaa 
  • Vahvaa projektijohtamisosaamista  
  • Positiivista ja innostavaa vuorovaikutustyyliä sekä hyviä fasilitointitaitoja ja kykyä innostaa, vakuuttaa ja vaikuttaa positiivisella otteella myös ilman hallinnollista esimiesroolia  
  • Hyviä muutosjohtamistaitoja: olet ollut mukana monipuolisissa muutosprojekteissa ja viemässä uusia käytäntöjä erityyppisiin organisaatioihin 
  • Hands-on -otetta ja kiinnostusta olla tiiviisti mukana käytännön tekemisessä 
  • suomen kielen taitoa  

Toimit osana Sanoma Media Finlandin strategiatiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä eri liiketoimintojen kanssa. Yhteistyökumppaneitasi ovat myös Sanoma Media Finlandin ja liiketoimintojen johtoryhmät sekä HR ja osaamisen kehittämisen asiantuntijat. Raportoit tehtävässä Maria Itkoselle, Head of Strategy and Business Control, SMF.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 15.12.2019 mennessä. Voit kysyä lisää tehtävästä mahdolliselta tulevalta esimieheltäsi Maria Itkoselta, sähköpostilla maria.itkonen@sanoma.com tai puhelimitse 040 834 7333 (pe 22.11. klo 14-16, ma 2.12. klo 15-17 tai pe 13.12. klo 14-16). 

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde