Liiketoiminnan ammattitutkinto työn ohessa Sanoman Telemyynnissä

Sijainti: Oulu
Hakuaika päättyy: 02.09.2019

LIIKETOIMINNAN AMMATTITUTKINTO OPPISOPIMUKSENA TELEMYYNNISSÄ

Sanoma Media Finlandin Telemyynti tarjoaa mahdollisuuden hakea mukaan liiketoiminnan ammattitutkinnon oppisopimuskoulutukseen, joka suoritetaan työn ohessa. Hakuaika koulutukseen on auki 2.9. asti, jonka jälkeen hakijoihin ollaan yhteydessä. Koulutukseen voi hakeutua mukaan 30 h/viikko päivävuorossa työskentelevät myyntineuvottelijat Oulusta ja Vantaalta. Koulutus järjestetään yhteistyössä Amiedun kanssa ja on osallistujalle maksuton. Uudet työnhakijat voivat myös hakea mukaan koulutukseen. 

 

TAVOITTEET JA HYÖDYT

Opiskelun ja tutkinnon suorittamisen aikana pääset kehittämään tavoitteellista myynnin osaamista ja toiminnan suunnittelua sekä tiimi- ja työyhteisötaitojasi
Opit tunnistamaan myynnin erityispiirteitä ja hyödyntämään niiden antamia mahdollisuuksia
Opit ottamaan käyttöön menestykseen johtavia toimintamalleja
Opit kehittämään asiakaskokemusta ja tuloksellista myyntityötä
 

KENELLE SOVELTUU

Koulutus soveltuu erinomaisesti myynnin tehtävissä toimiville tai sinne pyrkiville. Tutkinto on suunnattu henkilöille, jotka toimivat myynnin työtehtävissä. Ammattitutkinnon suorittaminen edellyttää hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen osaamista. Tutkinnon suorittaminen edellyttää aitoa kiinnostusta ja sitoutumista tutkinnon suorittamiseen.

 

Sijainti
Oulu, Suomi

Työn tyyppi
Muu

Työsuhteen tyyppi
Muu