Marketing Technology Specialist

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 18.08.2019

Marketing Technology Specialist

Oletko teknisen taustan omaava kovan luokan markkinoinnin automaation asiantuntija ja innostunut digitaalisesta myynnistä? Me haluamme kuulla sinusta!

Haemme Sanoma Media Finlandin Kuluttajamyynti ja asiakkuudet -yksikköön asiantuntijaa kehittämään markkinoinnin automaation data- ja teknologiakyvykkyyksiä. Toimit osana kuluttajamyyntitiimiä ja tavoitteenasi on myynnin kasvattaminen. Panostamme vahvasti digitaalisen myyntiin, joten sinulla on juuri nyt oiva mahdollisuus tulla mukaan luomaan kasvua sekä aidosti uusia ja älykkäitä tapoja toimia.

Käytössäsi on valtava määrä kuluttajadataa, artikkeli- ja ohjelmasisältöjä, rajapintoja sekä algoritmeja. Tukenasi on joukko huippuosaavia analyytikkoja, ohjelmistokehittäjiä sekä markkinoinnin ja myynnin asiantuntijoita. Pääset työskentelemään lukuisten Suomen tunnetuimpien brändien parissa, kuten Aku Ankka, Helsingin Sanomat ja Ruutu. Työsi jälki näkyy nopeasti koko Suomen kansalle ja työlläsi on merkittävä vaikutus tuloksiimme.

Toivomme, että osaamisesi avulla voimme entistä paremmin skaalata datan, huippusisältöjen ja markkinoinnin automaation hyödyt kaikille kuluttajabrändeillemme.

Tehtäviisi kuuluu

Digitaalisen myynnin data- ja teknologiakyvykkyyksien kehittäminen
Markkinoinnin automaation data- ja teknologiakyvykkyyksien kehittäminen ja tehokas käyttäminen
Markkinoinnin automaation vaatimat data- ja järjestelmäintegraatiot yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa
Digitaalisen asiakasviestinnän ja myynnin suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa
Tukea muita asiantuntijoita markkinoinnin automaation käytössä ja skaalaamisessa
Odotamme sinulta ainakin osaa seuraavista

Kokemusta markkinoinnin automaatiotyökaluista (esim. Adobe Campaign)
Osaamista datan käsittelystä ja tietokannoista
Kokemusta ohjelmointikielistä (esim. JavaScript, HTML)
Ymmärrystä pilvipalveluista (esim. AWS)
Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
Tuloshakuista asennetta ja halua oppia uutta
Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden työskennellä rennossa ja vahvasti kehittyvässä tiimissä. Sanoman usean alan huippuasiantuntijat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden ja tuen kehittyä työssäsi. Lisäksi tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut. Toimipisteesi sijaitsee loistavien yhteyksien päässä Sanomatalossa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuslomake viimeistään 18.8.2019. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Online Sales, Tommi Malmivaara p. 050 595 6291, 12.8. klo 12-13, 16.8. klo 15-16 tai tommi.malmivaara@sanoma.com.

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde