Monimediakuvaaja

Sijainti: Pori
Hakuaika päättyy: 28.01.2021

Monimediakuvaaja Poriin

 

Hae Sanoman sisältömarkkinoinnin tiimiin monimediakuvaajaksi. Monimediakuvaajana työskentelet tiiviissä yhteistyössä mediamyynnin, sisältömarkkinoinnin tuottajien, ammattikirjoittajien ja yritysasiakkaiden kanssa.

Me odotamme sinulta visuaalisen alan koulutusta, hyviä yhteistyötaitoja, ohjaavaa otetta sekä vahvaa näyttöä korkealaatuisten mainosten, natiivivideoiden ja livetapahtumien kuvaamisesta. Erilaisten digitaalisten julkaisukanavien sekä animaatioiden tuntemus on silkkaa plussaa. Työpanoksesi on avainasemassa Sanoman markkinointipalvelujen kasvattamisessa ja siksi tuloshakuinen asenne, konseptointikyky sekä jatkuva halu kehittyä ovat sinulle eduksi. Työkielenäsi on pääasiassa suomi, mutta toivomme, että osaat keskustella työkavereidesi ja asiakkaidesi kanssa tarvittaessa myös englanniksi.

Sanoman sisältömarkkinoinnin tiimi antaa sinulle mahdollisuuden nähdä kättesi jäljen luotettavassa uutisvirrassa. Saat tutkittuun dataan sekä lähes 150 vuoden kokemukseen perustuvaa palautetta. Meillä voit osaltasi vaikuttaa Satakunnan elinvoimaisuuteen sekä olla mukana rakentamassa moniäänistä ja kestävää tulevaisuutta digitalisaatiota hyödyntäen. Työkaverisi Porissa, Tampereella ja Helsingissä ovat helposti innostuvia ja lähestyttäviä tarinankerronnan ystäviä.

Työ on vakituinen, kokopäiväinen ja yleensä arkisin tehtävää päivätyötä. Työpisteesi sijaitsee Satakunnan Kansan tiloissa Porin Puuvillassa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.1.2021. Annan mielelläni lisätietoa torstaina 14.1. klo 13-17 ja tiistaina 26.1. klo 7–11 numerossa 040 833 7055.

Tanja Hovi, sisältömarkkinoinnin tuottaja

Sanoman mediat tavoittavat jopa 97 % suomalaisista joka viikko.

#ainatuleesanomista

Sijainti
Pori, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde