Myyntipäällikkö

Sijainti: Pori
Hakuaika päättyy: 20.09.2020

Etsimme Sanoma Median Satakunnan B2Bmyyntiin markkinoinnista innostuvaa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Myyntipäällikkönä pääset suunnittelemaan markkinointia yhteistyössä Satakunnan yrityspäättäjien kanssa. Edesautat asiakkaidemme menestystä tarjoamalla heille uusia ideoita ja vaikuttavaa mainontaa. Mainosratkaisut uutismedioissa, tv-, video- ja radiomainonta Sanoman viihdemedioissa ja sisältömarkkinointi tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia. Työsi on liikkuvaa, joustavaa ja tukenasi on iso joukko taitavia asiantuntijoitamme. Moderni työpisteesi sijaitsee Porin Puuvillassa.

Odotamme sinulta aktiivista ja itsenäistä otetta myyntityöhön sekä idearikasta näkemyksellisyyttä markkinointiin. Kehität ja esität rohkeasti uusia ratkaisuja. Innostut yhdessä tekemisestä ja koet digitaalisen ympäristön luontevaksi. Toivomme sinulta osaamista B2B-ratkaisumyynnistä, kokemusta uusasiakashankinnasta ja soveltuvaa kaupallista tutkintoa. 

Työpäiväsi koostuu mahdollisuuksista ratkaista asiakkaidemme haasteet parhaalla mahdollisella tavalla. Työkaluinasi ovat markkinoiden parhaat ja nopeasti kehittyvät monimediatuotteet sekä innostavat työtoverit. Suomen suurimpana mediayhtiönä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tule työskentelemään mediatoimialan huipulle osana motivoitunutta ja ammattitaitoista tiimiämme!

Tehtävä avautuu nykyisen huippumyyjämme siirtyessä uusiin haasteisiin pääkaupunkiseudulle. Tässä hänen ajatuksiaan työskentelystään myyntitiimissämme:

”Myyntipäällikön työstä tekee mielenkiintoista sen monipuolisuus, asiakkaat ja työkaverit. Myyntipäällikkönä työskentelet monen eri alan huippuammattilaisen kanssa ja saat auttaa heitä menestymään ja tulemaan huomatuksi. Toimimme monen pitkäaikaisen kumppanin kanssa, joille yhteistyö kanssasi on äärimmäisen hyödyllistä. Pääset osallistumaan merkityksellisiin tapahtumiin ja olet mukana luomassa ilmiöitä Satakuntaan. Merkityksellisyys onkin avainasia tässä työssä. Tulet tekemään oikeasti vaikuttavaa, arvokasta ja vastuullista työtä eri toimijoiden kanssa. Pääset mukaan Sanoman iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiin, jossa ihmiset ovat todella auttavaisia. Sanoman kärkituotteet kaikkine muotoineen ovat mahtavia myydä monipuolisuuden, tavoittavuuden ja luotettavuuden vuoksi. Suosittelen äärimmäisen paljon hakemaan tätä tehtävää!”

Kiinnostuitko? Tehtävästä lisätietoja antaa myyntijohtaja Hanna Jalonen, hanna.jalonen@sanoma.com tai p. 050 438 1015, to 3.9. klo 14-16, ti 8.9. klo 12-14 ja ke 16.9. klo 14-16.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 20.9.2020.

 

Sijainti
Pori, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde