Myyntipäällikkö Ouluun #teleduuni

Sijainti: Oulu
Hakuaika päättyy: 19.04.2019

Onko sinulla kokemusta kuluttajamyynnin johtamisesta ja esimiestyöstä? Johdatko isoa joukkoa innostuneella ja tsemppaavalla otteella? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Etsimme Sanoma Media Finland Oy:n Oulun yksikköön vetäjää, myyntipäällikköä. Tärkein tehtäväsi on myyntineuvottelijoiden myynnin johtaminen ja sitouttaminen sekä tavoitteiden saavuttaminen olemassa olevien toimintamallien mukaisesti. Apunasi toimivat energinen kolmen hengen valmennustiimi ja osaavat myyntineuvottelijat. Lisäksi tehtäviisi kuuluu uusien myyntineuvottelijoiden rekrytointi ja muut esimiestehtävät. Teet myös tiivistä yhteistyötä Vantaalla sijaitsevan yksikön myyntipäällikön kanssa ja kuulut myös valtakunnalliseen puhelinmyynnin johtoryhmään. Pääset tekemään töitä Suomen parhaiden lehtibrändien kanssa kuten Aku Ankka, Kodin Kuvalehti, ET-lehti, Me Naiset, Hyvä Terveys ja Tiede.

Arvostamme kokemusta kuluttajamyynnin ja contact centereiden maailmasta mutta ennen kaikkea toivomme, että olisit henkilö, joka luo koko tiimiin hyvää fiilistä ja sinulla olisi näyttöjä esimiestyössä onnistumisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Olet jämäkkä, kannustava ja yhteistyökykyinen ja saat myyjät ylittämään itsensä. Osaat hahmottaa kokonaiskuvan ja keskittyä oikeisiin asioihin. Tärkeää meille on yhdessä tekeminen ja onnistuminen, toivottavasti myös sinulle!

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän lisäksi kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työsuhteen ison organisaation palveluksessa. Käytössäsi on myös monipuoliset henkilöstöedut mm. liikuntasetelit ja edullinen työpaikkaruokailu. Sanoman myyntitoimisto sijaitsee Oulussa hyvien liikenneyhteyksien päässä Taka-Lyötyn kaupunginosassa.

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten lähetä hakemuksesi ja CV:si Baronan sivujeilla työpaikkailmoituksen kautta, barona.fi ja hakusana myyntipäällikkö. Saatamme olla yhteydessä jo hakuajan aikana, joten hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota yhteyttä rekrytoinnissa avustavaan Baronan rekrytointikonsulttiin Kaisa Lukkariseen puh. 050 3025852

Sijainti
Oulu, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde