Päätoimittaja, Janakkalan Sanomat

Sijainti: Turenki
Hakuaika päättyy: 23.08.2020

Etsimme Janakkalan Sanomiin

PÄÄTOIMITTAJAA

Jokaisena työpäivänäsi pääset vaikuttamaan siihen, mistä työpaikoilla ja yhteisöissä puhutaan.

Janakkalan Sanomien digitilaukset ovat kasvaneet yli 200 prosenttia kahden viime vuoden aikana. Lehden verkkopalvelussa avataan juttuja ja sivuja viikoittain yli 20 000 kertaa, ja Janakkalan Sanomien live-lähetykset ovat keränneet jopa yli tuhat sivulatausta.

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet journalismin ammattilainen, jolla on kykyä laaja-alaiseen yhteistyöhön ja näkemystä paikallisjournalismin tulevaisuudesta.  

Päätoimittajana vastaat lehden sisällön ja brändin kehittämisestä niin verkossa kuin printissäkin. Vastuullasi on toimituksen valmentava johtaminen, tavoitteiden saavuttaminen sekä sidosryhmäsuhteiden hoito. Osallistut tiiviisti niin toimituksen päivittäiseen työskentelyyn kuin Sanoma Media Finlandin sisäiseen yhteistyöhön.

Odotamme Sinulta erinomaisia esimiestaitoja sekä monipuolista kokemusta digitaalisesta sisällöntuotannosta ja data-analytiikan hyödyntämisestä. Sinulla on valmius kehittää lehteä ja sen sisältöä muuttuvassa mediakentässä.  
 
Tarjoamme kiinnostavan työympäristön modernin paikallislehden johdossa ja monia mahdollisuuksia kehittyä ison mediakonsernin sisällä. Tukenasi ovat Sanoman laaja verkosto ja innostuneet ammattilaiset työkavereina.

Täytäthän hakemuksen viimeistään 23.8.2020 osoitteessa sanoma.fi/töihinsanomalle/avoimet-työpaikat

Lisätiedot: Mari Tuohiniemi 040 592 6826 ti 4.8. klo 10-11 tai ke 12.8. klo 13-14 tai mari.tuohiniemi@sanoma.com

Sijainti
Turenki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde