Palveluneuvoja

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 29.03.2020

Haemme nyt asiakaspalveluumme määräaikaisia palveluneuvojia

helpottamaan alkusyksyn ruuhkaa. Tehtävänäsi on hoitaa asiakasyhteydenottoja yhdessä muun tiimin kanssa. Vastaat palvelupyyntöihin puhelimitse ja sähköisten asiakaspalvelukanavien kautta. Olet asiakasta aidosti kuunteleva ja sinulle asiakas on kuningas. Pidät tärkeänä sitä, että asiakas saa kokemuksen, joka ylittää hänen odotuksensa. Kestät keskeneräisyyttä ja painetta kiireisessä arjessa. Hahmotat kokonaisuuksia, olet ajattelultasi looginen ja toiminnaltasi järjestelmällinen. Olet halukas oppimaan uutta ja annat oman panoksesi työyhteisön kehittämiseen.

Haemme kokopäiväisiä palveluneuvojia, joiden työt ajoittuvat ajalle 15.6.-30.9.2020. Työtä tehdään arkisin klo 8-18 välillä. Heinäkuussa ruuhkatyöntekijät lomailevat kahden viikon ajan.

Edellytämme sinulta:

  • kyvykkyyttä ongelmien kuvaamiseen ja ratkaisujen edistämiseen
  • kykyä omaksua uusia asioita ja järjestelmiä nopeasti
  • positiivista ja ratkaisukeskeistä palveluasennetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn oppimisen alalla. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa innostuneet ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimisen materiaaleja ja palveluja. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Ruoholahdessa.

 

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen työsuhde