Planner

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 10.01.2020

Haemme Audience Planning tiimiin Planneria

Vastuullasi on TV- ja radio- ja videokampanjoiden suunnittelua mediatoimistoille ja suora-asiakkaille, sekä Sanoman omille brändeille. Työ pitää sisällään kampanjan suunnittelun, ei spotin sisällön suunnittelua tai toteutusta. Alkuun tehtävä tulee painottumaan radio-suunnitteluun. Tehtävä edellyttää sinulta osaamista radiokampanjoiden suunnittelusta. Ymmärrät kampanjaprosessien logiikan aina suunnittelusta jälkiseurantaan asti. Viihdyt saadessasi tehdä yhteistyötä mediatoimistojen, suora-asiakkaiden ja myynnin kanssa. Olet vastuuntuntoinen, aloitteellinen ja sinulla on kehittävä ja ongelmanratkaisukeskeinen ote työhösi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, et häkelly haasteiden edessä, ja tiimipelaajana olet erinomainen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn Suomen parhaiden TV- ja radio- ja videobrändien, ketterimpien suunnittelutyökalujen ja iloisten työkavereiden parissa. Työpaikkasi sijaitsee Sanomatalossa Helsingin ydinkeskustassa.
Kiinnostuitko? Haethan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.1.2020. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tarvittaessa
sanna.turunen@sanoma.com

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde