Satakunnan Kansa, Kankaanpään Seutu ja Sydän-Satakunta hakevat kesäksi monimediatoimittajia ja -kuvaajaa

Sijainti: Pori
Hakuaika päättyy: 24.01.2021

Satakunnan Kansalla, Kankaanpään Seudulla ja Sydän-Satakunnalla on vahva ote alueidensa päivittäisestä elämästä. Satakunta on maakuntana kiinnostava ja täynnä mahdollisuuksia.

Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja vastuullista journalismia. Työ on hyvin monipuolista ja juttuaiheet ja -keikat ovat vaihtelevia. Annamme vastuuta ja mahdollisuuksia kokeilla, joten pääset toteuttamaan ideoitasi.

Pääset osaksi tiivistä ja auttavaista työyhteisöä Porissa, Kankaanpäässä tai Kokemäellä, joten odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja. Perehdytämme sinut huolella ja tulet saamaan jatkuvaa tukea työtovereiltasi.

Odotamme sinulta rohkeaa ja rivakkaa uutisasennetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Arvostamme aiempaa journalistista työkokemusta, hyvää yleissivistystä ja kielitaitoa. Lisäksi toivomme sinulta osaamista live- ja stillkuvaamisesta. Järjestelmällinen luonne ja hyvä ajanhallinta auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä toimittajana ja kuvaajana. Jokainen päivä on erilainen, joten opit taatusti uutta matkan varrella. Meillä pääset kehittymään ja kehittämään niin paljon kuin haluat. 

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä, työyhteisöstä ja satakuntalaisista, joten soita:
– Satakunnan Kansan kehityspäällikkö Anne Mäkelä 0503772721
– Kankaanpään Seudun päätoimittaja JP Mikola 0400327 225
– Sydän-Satakunnan päätoimittaja Timo Simula 0407779834

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi 24.1. mennessä osoitteen sanoma.fi/toihin-sanomalle/avoimet-tyopaikat/ kautta. Jätä hakemuksesi yhteydessä muutama työnäyte.

Liitä myös mahdolliset juttu- ja kuvaliitteet mukaan hakemukseen. Kirjoittavilta journalisteilta linkkejä julkaistuihin juttuihin.

Sijainti
Pori, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Summer job