Scrum Master

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 07.04.2020

Digitalisaatio muuttaa oppimiskokemusta. Oppiminen ei ole enää sidoksissa tiettyyn paikkaan tai laitteeseen, ja oppimispoluista on tulossa yksilöllisiä. Muutoksen vuoksi tarvitaan uudenlaisia ratkaisuja, jotka vastaavat opettajien, oppijoiden ja heidän vanhempiensa tarpeita.
 
Me voimme tarjota työn, jossa voit osaltasi vaikuttaa alan kehitykseen. Meillä on visio, ja sinä tiedät, kuinka se voidaan toteuttaa. Kehitetään yhdessä jotain uutta.

Rekrytoimme parhaillaan uusia työntekijöitä Sanoma Learning -kehitystiimiimme, joka kehittää seuraavan sukupolven pilvinatiivia verkko-oppimisalustaa, Kampusta. Tuhannet opettajat ja oppijat käyttävät alustaa päivittäin.

Kehittämistiimimme on kansainvälinen, ja tiimissä työskentelee innokkaita ja lahjakkaita kehittäjiä. Etsimme tiimiin nyt Scrum Masteria.

Scrum Masterina olet avainroolissa tekemässä tuotekehityksestämme entistä laadukkaampaa ja lisäarvoa tuottavampaa. Osaat luoda tiimeillemme ympäristön, jossa he toimivat parhaiten sekä voivat hyvin. Omaat vahvaa kokemusta Scrum Master ja/tai Agile coach -roolista.

Odotamme sinulta

  • Laajaa kokemusta ja näkemystä ketteristä toimintatavoista (kuten Agile/DevOps/Lean/Scrum/Kanban/SAFe/LeSS jne.) sekä niiden soveltamisesta ja valmentamisesta, myös tiimien yli katsovassa roolissa
  • Kokemusta Scrum Masterina ja/tai POna toimimisesta tuotekehitystiimissä. Aiempi kokemus Agile Coachin työstä on vahva meriitti
  • Osaamista ja ymmärrystä tiimin arvontuoton mittaamisesta sekä modernista kehitystyön mittaamisesta 
  • Kokemusta valmentamisesta ja kouluttamisesta, mahdollisesti myös coachingista tai mentoroinnista
  • Sinulla on kattava fasilitoinnin työkalupakki. Osaat fasilitoida ryhmässä vaativatkin tilanteet ja saat ihmiset löytämään kipupisteisiin hyvät ratkaisut.
  • Kokemusta onnistuneista toimintamalliuudistuksista ja transformaatioista, joissa olet omalla toiminnallasi onnistunut kehittämään ihmisten ajattelua ja toimintaa.

Lisäksi

  • Koet olevasi parhaimmillasi työssä, jossa valmennat ja autat muita loistamaan ja menestymään.
  • Olet proaktiivinen, innostava, tavoitteellinen ja tuloksekas tekijä, mistä sinulla on esittää vahvaa näyttöä menneiltä työvuosilta.
  • Kykenet kehittämään tiimiä kokonaisuutena.
  • Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielitaito.

Me tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen näköalapaikan oppimisen alalla. Olemme organisaatio, jossa innostuneet ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimisen materiaaleja ja palveluja yhdessä ympäri Euroopan. Työpisteesi sijaitsee Sanoma Pron moderneissa toimitiloissa erinomaisten yhteyksien varrella Ruoholahdessa.

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde