Senior Frontend/Backend -kehittäjä

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 29.02.2020

Digitalisaatio muuttaa oppimiskokemusta. Oppiminen ei ole enää sidoksissa tiettyyn paikkaan tai laitteeseen, ja oppimispoluista on tulossa yksilöllisiä. Muutoksen vuoksi tarvitaan uudenlaisia ratkaisuja, jotka vastaavat opettajien, oppijoiden ja heidän vanhempiensa tarpeita.
 
Me voimme tarjota työn, jossa voit osaltasi vaikuttaa alan kehitykseen. Meillä on visio, ja sinä tiedät, kuinka se voidaan toteuttaa. Kehitetään yhdessä jotain uutta.

Rekrytoimme parhaillaan uusia työntekijöitä Sanoma Learning -kehitystiimiimme, joka kehittää seuraavan sukupolven pilvinatiivia verkko-oppimisalustaa. Tuhannet opettajat ja oppijat käyttävät alustaa päivittäin.

Kehittämistiimimme on kansainvälinen, ja tiimissä työskentelee innokkaita ja lahjakkaita kehittäjiä. Etsimme tiimiin nyt senior frontend- ja backend-kehittäjiä. Voit olla erikoistunut frontend- tai backend-teknologioihin tai molempiin.

Yleisiä taitoja ja ominaisuuksia, joita arvostamme:

  • DevOps-ajattelutapa
  • Intohimoinen suhtautuminen turvallisten, skaalautuvien ja hyvin käytettävissä olevien ratkaisujen kehittämiseen
  • Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnan verkkosovellusten parissa työskentelystä ja ymmärrät, kuinka tyypilliset nykyaikaiset verkkosovellukset toimivat
  • Olet huumorintajuinen
  • Sinulla on aiempaa kokemusta ketteristä menetelmistä (kuten Scrumista ja SAFesta)
  • Viestit ja dokumentoit sujuvasti englanniksi

Frontend-kehittämisessä käyttämiämme työkaluja: TypeScript, JavaScript, Angular, RxJS, NgRx/Redux, Karma, Jasmine, SASS, Webpack, Git, AWS ja GA. Toivomme myös, että käyttäjäkokemus kiinnostaa sinua yleisellä tasolla.

Backend-kehittämisessä käyttämiämme työkaluja: JavaScript, Java, Vert.x, RxJava, NodeJs, MongoDB, Gremlin/SPARQL, AWS, Terraform, Docker ja Git.

Molemmissa tehtävissä pääsee vaikuttamaan siihen, mitä teknologioita käytämme jatkossa. On myös eduksi, jos ymmärrät nykyaikaisia arkkitehtuurimalleja, kuten tapahtumapohjaista, palvelimetonta ja mikropalveluarkkitehtuuria. Lisäksi olisi hienoa, jos olet kiinnostunut tietoturvasta.

Me tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen näköalapaikan oppimisen alalla. Olemme organisaatio, jossa innostuneet ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimisen materiaaleja ja palveluja yhdessä ympäri Euroopan. Työpisteesi sijaitsee Sanoma Pron moderneissa toimitiloissa erinomaisten yhteyksien varrella Ruoholahdessa.

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde