Marketing Automation Specialist

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 17.02.2019

Marketing Automation Specialist

Oletko sinä etsimämme digitaalisen asiakasviestinnän ammattilainen? Ovatko automaatio, personointi ja asiakasviestinnän tehokkuuden parantaminen testien ja tulosten kautta sinulle luonnollisia tapoja toimia? Haluatko sinä suunnitella ja kehittää Helsingin Sanomien asiakasviestintää uudelle tasolle?

Sanoman Kuluttajamyynti ja asiakkuudet -yksikkö on kovassa transformaatiovaiheessa. Panostamme vahvasti digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakasviestinnän kehitykseen, joten sinulla on juuri nyt mahdollisuus liittyä kovaan tulevaisuuden tekijöiden joukkoon. Haemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen modernin datalähtöisen digitaalisen asiakasviestinnän osaajaa keskittymään Helsingin Sanomien asiakasviestintään, myyntiin ja markkinoinnin automaatioon. Helsingin Sanomien tilaajamäärä on historiallisessa kasvussa, ja sinulla on nyt mahdollisuus liittyä tämän timanttisen menestystarinan tekijöihin.

Vastuullasi on

Helsingin Sanomien kuluttajatuotteiden digitaalinen asiakasviestintä ja myynti, sekä niiden kehittäminen yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Kanavina ovat erityisesti sähköposti, push-notifikaatio ja tekstiviesti. Suunnittelet ja lähetät viestejä, luot kohderyhmiä ja möyhit dataa, rakennat automatisoituja hoitomalleja, mittaat, testaat ja optimoit viestintää jatkuvasti. Sinulla on visuaalista silmää ja markkinoinnillista peliälyä. Käytössäsi on valtava määrä dataa, tukenasi on kehittäjiä ja analyytikkoja, ja vaikutat osaamisellasi aidosti Helsingin Sanomien liikevaihtoon. Tuet tehtävässäsi myös muita Sanoman tunnettuja brändejä, kuten Aku Ankkaa ja Ruutua.

Odotamme sinulta

Kokemusta digitaalisesta asiakasviestinnästä ja markkinoinnista
Vahvasti dataohjautuvaa asennetta
Aikaisempaa kokemusta markkinoinnin automaation työkaluista ja CRM järjestelmistä
(esim. Adobe Campaign, Salesforce, Siebel Marketing)
Kokemusta webanalytiikan työkaluista, kuten Google Analytics
Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
Tuloshakuista asennetta ja kovaa paloa oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä
Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden työskennellä rennossa ja vahvasti kehittyvässä tiimissä. Pääset työskentelemään hienojen brändien parissa, kuten Helsingin Sanomat ja Aku Ankka. Sanoman usean alan huippuasiantuntijat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden ja tuen kehittyä työssäsi. Lisäksi tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut.  Toimipisteesi sijaitsee loistavien yhteyksien päässä Sanomatalossa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuslomake viimeistään 17.2.2019. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Online Sales Manager, Väinö Mäkelä, p. 040 584 8879 tai vaino.makela@sanoma.com.

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde