Sijoittamisen ja markkinoiden asiantuntija

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 25.10.2020

Helsingin Sanomat hakee vakituiseen työsuhteeseen talouden ja politiikan toimitukseen Helsinkiin toimittajaksi sijoittamisen ja markkinoiden asiantuntijaa.

Tehtävässä kirjoitat uutisia ja kolumneja osakemarkkinoiden liikkeistä ja muista sijoitusinstrumenteista. Lisäksi laadit henkilöhaastatteluja ja reportaaseja yrityksistä ja markkinoilla toimivista ihmisistä. Analysoit talouden uutisia sijoittamisen näkökulmasta ja välität HS:n taloudesta kiinnostuneille lukijoille ymmärrystä siitä, millaisia vaihtoehtoja sijoitusmarkkinoilla nyt on.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vankka kokemus sijoittamisesta, markkinoista, yritysanalyysistä ja näyttöä kyvystä viestiä näistä muillekin. Toivomme näkemystä niin Suomen, muun Euroopan kuin Yhdysvaltojenkin markkinoista. Esiinnyt juttujen kirjoittamisen lisäksi esimerkiksi podcasteissa tai videolla.

Tässä tehtävässä emme edellytä kokemusta toimitustyöstä: keskeistä on todistettu talouden asiantuntemus, oma kokemus markkinoista ja todennetusti tuloksellinen työ vaativan asiantuntijayleisön puhuttelussa. Edellytämme hakijalta näkemystä siitä, millaista sisältöä talouden asiantuntijayleisö kaipaa sekä kykyä ja halua asettua osaksi markkinoista käytävää keskustelua esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Tarjoamme paikan Suomen johtavassa yhteiskunnallisen journalismin toimituksessa, joka panostaa nyt talouteen.

Liitä hakemukseesi CV ja halutessasi työnäytteet ja linkit esimerkiksi sosiaaliseen mediaan. Jätä hakemuksesi viimeistään perjantaina 23.10. Voimme olla yhteydessä hakijoihin jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa HS:n talouden ja politiikan toimituksen esimies Jussi Pullinen, puh 040-7408564, email jussi.pullinen@hs.fi.

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde