Sisällöntuotanto – Rakentamisen asiantuntija

Sijainti: Pori
Hakuaika päättyy: 03.03.2019

Haemme Rakentaja.fi-tuoteperheeseen rakentamisen asiantuntijaa auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteet yhdessä kokeneen tiimin kanssa. Tärkein tehtäväsi on tuottaa kiinnostavaa ja monipuolista rakennusalan mediasisältöä yhdessä asiakkaidemme kanssa vaihteleviin eri tarpeisiin. Työssäsi korostuu yhteistyö, sillä teet tiiviistä yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta toimitustyöstä sekä asiakkuuksien hoidosta. Rakennusalan tekninen tuntemus sekä kokemus sisältömarkkinoinnista katsotaan eduksi. Media-alan ja markkinointiviestinnän lainalaisuuksien tuntemus on toimenkuvassasi hyvä lisä. Omaat myös hyvän suomen kielen kirjoitustaidon.

Ollaksesi ideaali kandidaatti tähän tehtävään toimit oma-aloitteisesti ja motivoidut uuden oppimisesta, nautit aktiivisesta asiakastyöstä ja haasteellisista tavoitteista. Kykenet työskentelemään paitsi itsenäisesti, myös osana tiimiämme ja luot energiallasi ympärillesi innostunutta ilmapiiriä.

Työsuhde on vakituinen, ja aloitusaika mielellään tammikuussa 2019. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, rennot työkaverit sekä hyvin yhteen hitsautuneen tiimimme tuen – hyviä henkilöstöetuja unohtamatta.

Lisätietoja: toimituspäällikkö Heidi Uusitalo puh. 044 529 5298. Hakuaika on 3.3.2019. asti, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten ethän aikaile – odotamme jo innolla uutta työkaveria joukkoomme!

Sijainti
Pori, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde