Solution architect /Lead developer

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 25.05.2019

Solution architect /Lead developer kehittämään Nelonen Median (TV, Radio, video) B2B-ratkaisuja

Haemme Solution architectia / Lead developeria kehittämään Sanoman B2B-liiketoimintaa palvelevia ICT-ratkaisuja. Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa yhdessä liiketoiminnan kanssa keskeisiä järjestelmäratkaisuja sekä sisäisten että ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi vastuullasi on järjestelmäratkaisuiden ympäristöjen, kehitysmallien, laadun ja automaatiotason kehittäminen sekä teknisten virhetilanteiden selvittämisen tukeminen.

Toimit osana B2B-tiimiä Technology & Data -yksikössä, joka vastaa mediamyynnin ratkaisuista ja operatiivisista järjestelmistä. Nelonen Median ratkaisuissa pyrimme kohti digitaalista monikanavaisuutta ja täten kehittämään entisestään digitaalisia itsepalvelukanaviamme sekä media-alueen kampanjoiden myynnin- ja varaustenhallinnan järjestelmiä. Pienissä kehitystiimeissä toimitaan DevOps-periaatteella vastaten uuden kehityksen ohella myös tuotannon tukitehtävistä.
 
Roolissasi olet avainasemassa kehittämään ainutlaatuista monimediallista myyntikanavaa jonka avulla pystymme paremmin uudistamaan tuoteportfoliotamme, hinnoittelumallejamme, ostokanavia sekä tilausprosessien automatisointia mediamyynnissä.

Odotamme
– Soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta vaativasta järjestelmäkehityksestä
– Vahvaa taustaa teknisten hankkeiden ohjaamisesta Lean- ja Agile-malleilla (Continuous Integration yms. cloud-pohjaiset kehitysmallit ja käytännöt)
– Kiinnostusta paneutua liiketoiminnan ja erityisesti myynnin järjestelmien haasteisiin ja ratkaista niitä
– Vastuunottoa kehittämisen laadusta ja lopputuloksista liiketoiminnan ja asiakkaiden odotusten mukaisesti
– Hyviä sosiaalisia taitoja ja riittävää kielitaitoa (englanti, suomi)
– Erinomaista yhteistyökykyä sidosryhmien kanssa (liiketoiminta, tekninen tiimi, toimittajat).

Tunnet seuraavia teknologioita
– Microsoft-teknologiat
– Tietokantateknologiat
– Pilvipalvelut-, API- ja tietoturvaratkaisut
– Salesforce- ja Azure-teknologioiden osaamisesta on etua.

Sanoma tarjoaa sinulle
– Näköalapaikan sekä Suomen media-alan sovellusten ja teknologiaratkaisuiden maailmaan että tärkeän roolin kuvan ja äänen tulevaisuuden rakentamisessa
– Rennon ja dynaamisen työympäristön ja kivat työkaverit
– Hyvät työkalut ja mukavat henkilöstöedut
– Modernit työtilat Sanomatalon kampuksella.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 25.5.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella mahdolliselta tulevalta esimieheltäsi, Jaana Tanskaselta, jaana.tanskanen (a) sanoma.com tai p. 050 486 2543.

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde