Somekääkättäjä, Sanoma Kids

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 01.03.2020

Aku Ankka hakee ankkamaailman sometähtiä!

Kiinnostaisiko yhteistyö ikonisen Aku Ankka -brändin kanssa? Kä-kääk! No niin pitääkin. Aku Ankka on paitsi Suomen suurin viikkolehti, myös yli 200 000 seuraajan some-vaikuttaja, yksi maailman ainoista digitaalisista sarjakuvapalveluista ja suomalaisten rakastama klassikkobrändi jo vuodesta 1951. Tarjoamme viihdyttäviä ja hauskoja hetkiä suomalaisille rinnakkaistodellisuudessamme Ankkalinnassa – ja samalla puhumme lukemisen ja hyvän ruutuajan puolesta. 

Nyt haemme kanssamme yhteistyöhön kahta somekääkättäjää, jotka esiintyisivät ikonisen Aku Ankka -brändin kasvoina ja levittäisivät ankkamaisen hauskuuden ilosanomaa eri somekanavissa.

Somekääkättäjänä pääset toteuttamaan mahdollista unelmaasi sisällön tuottamisesta suurelle yleisölle. Pääset osallistumaan vankalla räpylällä Akun somesisällöntuotantoon yhdessä toimituksen kanssa ja antamaan kasvosi Aku Ankan someyhteisölle. Vastuullasi on vähintään kerran kuukaudessa videokameran takana ja edessä esiintymistä, haasteiden tekoa, haastatteluja ja erilaisiin kampanjoihin ja lanseerauksiin osallistumista. Raportoit tehtävässä Aku Ankan tuottajalle.

Tehtävässä pärjätäksesi sinulla pitää olla vankka somekanavien tuntemus (IG, Facebook, TikTok, YouTube), visuaalista silmää, videon kuvaus- ja editointitaitoja sekä vähintään 16 vuoden ikä. Lisäksi taustasi tulee olla nuhteeton ja sinulla pitää olla vähintään hyvät kirjoitustaidot.

Toivomme, että tunnet lasten ja nuorten ajatusmaailmaa ja tiedät, mitkä ilmiöt heitä kulloinkin liikuttavat. Saat ihmiset innostumaan ja tulet toimeen kaikenikäisten ja tyyppisten ihmisten kanssa. Olet osa tiimiä, luonteeltasi tekijä ja laitat itsesi likoon.

Tehtävä kestää vuoden 2020 loppuun saakka. Suurin osa materiaaleista tuotetaan muutamana päivänä kuukaudessa, joten tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.

Pyydämme, että teet meille osana hakemusta maksimissaan minuutin pituisen itse editoimasi videon, jossa kerrot meille, miksi juuri sinä olet oikea valinta somekääkättäjäksi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 1.3.2020.

Muistathan liittää hakemukseesi linkin, josta voimme ladata videonäytteesi.

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Muu

Työsuhteen tyyppi
Muu