Toimittaja, Rakennuslehti

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 13.10.2019

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

 

TOIMITTAJAA

vahvistamaan toimitustamme, jotta voimme kertoa entistä vahvemmin ja monipuolisemmin rakennusalan asiantuntija- ja uutistietoa lukijoillemme.

 

Odotamme sinulta:

– Edellytämme, että sinulla on kokemusta ammattirakentamisen tai arkkitehtuurin seurannasta, käytännöistä ja kehityksestä, ja haluat oppia koko ajan uutta rakennusalasta. Et pelkää vetää saappaita jalkaan ja vierailla työmailla.

– Osaat kirjoittaa kiinnostavasti ja asiantuntevasti rakentamisen asiantuntijoille ja hallitset rakentamisen keskeiset käsitteet ja toimintatavat. 

– Olet tiimipelaaja ja nopea verkostoitumaan. Osaat ratkaista ongelmia, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn.

– Sinulla on näkemystä alasta ja osaat tehdä näyttäviä ja syvällisiä juttuja niin printtiin kuin verkkoon. Lisäksi löydät mielenkiintoisia uutisia ja reagoit niihin nopeasti.

 

Tarjoamme:

– Monipuolisen näköalapaikan suomalaisen rakentamisen maailmaan.

– Mielenkiintoisen tehtävän hyvin hoidetussa yhtiössä.

– Ison konsernin mahdollisuudet ja hyvät työsuhteen edut.

– Osaavan ja motivoituneen tiimin.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikimmiten, mutta kuitenkin viimeistään 11.10. mennessä. Lisätietoja antavat päätoimittaja Tapio Kivistö (tapio.kivisto@sanoma.com, 050 387 4179) sekä toimituspäällikkö Anne Korhonen (anne.korhonen@sanoma.com, 040 5211 335).

 

Rakennuslehteä kustantaa Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy, jonka omistavat Sanoma Media Finland Oy, Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL, Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA, Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ja Rakennusteollisuus RT. 

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde