Toimittaja Tiede Luonto -lehteen

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 06.12.2020

Tiede Luonto on Suomen suurin luontolehti (KMT 2020). Lisäämme ensi vuonna ilmestymiskertoja ja etsimme tiimiimme vahvistusta.

Olet sujuva kirjoittaja ja valmis tarttumaan aiheeseen kuin aiheeseen. Osaat etsiä ja arvioida tietoa sekä avata monimutkaisetkin asiat koukuttaviksi tarinoiksi. Kiinnostus luontoon ja halu kertoa siitä lukijoille ovat lähellä sydäntäsi.

Ideoijana olet rohkea ja otteissasi ripeä. Lisäksi sinulta löytyy halua kehittyä kirjoittajana. Olet valmis hyödyntämään erilaisia kerrontatapoja, sosiaalisen median tarjoamia mahdollisuuksia ja visuaalisuuden keinoja jutunteossa.

Mielen ketteryys ja kestävyys ovat eduksi, samoin vahva yleissivistys ja aiempi kokemus aikakauslehtijournalismista. 

Jos kaiken tämän lisäksi olet oma-aloitteinen, pidät tiimityöstä, etkä mene solmuun editoitavien asiantuntijatekstien edessä, saatat olla etsimämme toimittaja.Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työn lukijoidensa rakastamassa erikoislehdessä, jossa pääset seuraamaan Suomen luontoa näköalapaikalta. Työkavereiksi saat joukon rentoja ja huumorintajuisia aikakauslehden tekemisen ammattilaisia.

Liitä hakemukseesi CV ja halutessasi työnäytteet ja linkit esimerkiksi sosiaaliseen mediaan. Jätä hakemuksesi viimeistään 6.12.2020. Voimme olla yhteydessä hakijoihin jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiede Luonto -lehden päätoimittaja Jukka Ruukki, email jukka.ruukki@sanoma.com. Soittoajat 24.11. klo 14-16 ja 30.11. klo 10-12.Puh. 09-1205359.

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde