Tuottaja

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 24.03.2019

Kiinnostaisiko työ ikonisen Aku Ankka –brändin parissa? Kääk, no joo! Niin pitääkin, sillä Aku Ankka on paitsi Suomen suurin viikkolehti, myös yli 200 000:n seuraajan some-vaikuttaja, yksi maailman ainoista digitaalisista sarjakuvapalveluista ja suomalaisten rakastama klassikkobrändi jo vuodesta 1951. Tarjoamme viihdyttäviä ja hauskoja hetkiä suomalaisille rinnakkaistodellisuudessamme Ankkalinnassa – ja samalla puhumme lukemisen ja hyvän ruutuajan puolesta. 

Haemme modernin ilmiöittämisen ammattilaista vastaamaan Sanoman Kidsin sosiaalisesta mediasta ja tuotannoista innovatiivisella otteella.

Tuottajana vastuullasi on monimediaisen Aku Ankan kehittäminen yhdessä asiakaskokemustiimin kanssa digitalisoituvassa maailmassa. Työskentelet Sanoma Kidsin markkinointilanseerausten ja sisällöntuotannon parissa. Vastaat Aku Ankan somekanavista ja digipalvelusta yhdessä tiimin kanssa, sekä video-, kuva- ja tapahtumatuotannoista yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Sinulla on aiempaa kokemusta sosiaalisen median viestintä- ja markkinointistrategioista ja niiden toteuttamisesta, sekä erilaisista sisältö- ja/tai tapahtumatuotannoista. Tunnet lasten ja nuorten ajatusmaailman läpikotaisin ja tiedät, mitkä ilmiöt heitä kulloinkin liikuttavat. Saat ihmiset innostumaan sekä tekemään rajoja ylittävää yhteistyötä yhteisen tavoitteen eteen. Olet osa tiimiä, luonteeltasi tekijä ja laitat itsesi likoon.

Olet dataohjautuva ja olet hyödyntänyt aiemmin työssäsi verkko- ja someanalytiikkaa. Verkkojulkaisuohjelmatuntemus on eduksi. Olet huolellinen ja järjestelmällinen, saatat asiat loppuun. Osaat pitää isommissakin kokonaisuuksissa langat käsissäsi ja laatukriteerisi ovat korkeat. Olet kiinnostunut populaarikulttuurista, seuraat ilmiöitä ja rakastat sisältöjä. Sinulla on vahva visuaalinen silmä ja havainnoit trendejä. Aku Ankan maailma ja tuotteet ovat sinulle tuttuja, ja olet niistä aidosti kiinnostunut.

Sanoma Kidsillä pääset osaksi luovaa ja upeista sisällöistä syttyvää organisaatiota. Tehtäväsi on äärimmäisen kiinnostava ja monipuolinen. Pääset haastamaan itseäsi ja osaamistasi muuttuvan mediaympäristön ytimessä. Työskentelet osana asiakaskokemustiimiä, joka koostuu markkinoinnin, somen ja digitaalisen viestinnän ammattilaisista. Raportoit tehtävässäsi Sanoma Kidsin markkinointipäällikölle.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 24.3. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Sami Koski p. 0440 450283 perjantaina 1.3. klo 09-10.30.

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde