Urheilutoimittaja

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 09.12.2019

Ilta-Sanomat etsii monipuolista urheilutoimittajaa
 
Ilta-Sanomat etsii maan parhaaseen, monikanavaiseen urheilutoimitukseen innostuneita ja taitavia toimittajia tuntisopimuksella sekä pian aukeavaan, vuoden mittaiseen määräaikaiseen pestiin.
 
Urheilutoimittajan työhön kuuluu juttujen tekeminen ja ideointi verkkoon, Ilta-Sanomien painettuun versioon sekä Urheilulehteen.
 
Sinulta luontuvat niin lyhyet verkkojutut kuin pitkät reportaasitkin. Olet valmis tekemään televisiota ja podcasteja. On tärkeätä, että olet kiinnostunut perinteisen tulosurheilun lisäksi myös urheiluun liittyvistä ilmiöistä ja olet innostunut tekemään viihteellisempiä urheilujuttuja.
 
Laaja urheilun yleissivistys on tärkeä. Edellytämme hakijalta erinomaista suomen kieltä. Monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi.
 
Jos sinulla on intohimoinen suhde urheiluun ja urheilujournalismiin ja haluat työskennellä intensiivisessä toimituksessa, saatat olla etsimämme henkilö.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä suomalaisen urheilujournalismin näköalapaikalla mukavien työkavereiden kanssa.
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 9.12.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tehtävästä antavat toimituspäällikkö Jari Tourunen jari.tourunen(a)is.fi ja esimies Vesa Rantanen vesa.rantanen(a)is.fi. Voit myös halutessasi osoittaa sähköpostihakemuksen Vesa Rantaselle.

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen työsuhde