Verkkopalvelupäällikkö

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 27.01.2021

Haemme asiakaskokemustiimiimme ammattitaitoista ja asiakaskeskeistä

VERKKOPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Verkkopalvelupäällikkönä vastaat Sanoma Pron verkkopalvelujen (sanomapro.fi, oppijailo.fi ja account management system) kehityksestä  ja toimivuudesta tuoteomistajan roolissa liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoimintojen edustajien, teknologian kehitystiimin ja muiden palveluihin liittyvien tahojen kanssa. Tehtävässä huolehdit, että palvelut suunnitellaan ja toteutetaan asiakaskeskeisesti. Työsi onnistumisen tärkeimpiä mittareita ovat palvelujen loogisuus, helppokäyttöisyys ja luotettavuus sekä asiakastyytyväisyys taloudellisten mittareiden rinnalla.

Odotamme sinulta kokemusta tuoteomistajan roolista verkkopalveluiden parissa. Osaat laatia palvelun vision, roadmapin ja kirjoittaa käyttäjätarinoita. Tunnet palvelumuotoilun keinot, sinulla on perusymmärrys verkkoteknologioista ja osaat muotoilla liiketoiminnan tarpeista toteutuskelpoiset suunnitelmat kehitystiimille. Olet ammattitaitoinen roolissasi ohjaamaan ja kannustamaan kehitystiimin käytännön työskentelyä. Tiedät miten digitaalisessa kehityksessä luodaan lisäarvoa liiketoiminnalle ja olet innostunut sen toteuttamisesta käytännössä.

Työssä menestyäksesi tarvitset suunnitelmallista, asiakaskeskeistä ja vuorovaikutteista otetta. Asiakaskokemuksen kehittäminen on toimintasi kulmakiviä. Osaat priorisoida, ajattelet loogisesti ja ratkaisukeskeisesti.  Olet joustava, itseohjautuva  ja tavoitteellinen joukkuepelaaja, jonka kanssa on innostavaa tehdä töitä. Koulutustaustasi on soveltuva korkeakoulu- tai AMK-tutkinto. Lisäksi sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito (kehitystiimien työkieli on englanti).

Me Sanoma Prolla rakennamme tulevaisuuden oppimista, ja verkkopalvelut ovat merkityksellisessä roolissa asiakaskokemuksen kehittämisen ja sitä kautta liiketoiminnan menestymisen kannalta. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Helsingin Ruoholahdessa. Tällä hetkellä teemme työtä joustavasti ja turvallisesti pääasiassa etätyönä.

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde