Viestintäpäällikkö

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 22.04.2019

Haemme nyt joukkoomme idearikasta ja ammattitaitoista määräaikaista

Viestintäpäällikköä

Viestintäpäällikkönä kehität, suunnittelet ja toteutat itsenäisesti organisaation sisäistä ja ulkoista viestintää. Luot työyhteisössämme vuorovaikutteista ja osallistavaa viestintäkulttuuria, sekä kerrot Sanoma Pron toiminnasta ulkoisille sidosryhmille.

Tehtäviisi kuuluu kokonaisvaltainen viestinnän sisällöntuotanto eri kanaviin sekä ulkoisen että sisäisen viestinnän osalta. Järjestät myös erilaisia tilaisuuksia. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien sekä Sanoma Learningin ja Sanoma-konsernin viestintätiimien kanssa.

Olet idearikas ja aikaansaava kehittäjä, taitava kirjoittaja ja liiketoimintaa aidosti tukeva asiantuntija. Osaat tukea organisaation strategisia tavoitteita sekä sisäisessä toimintakulttuurin kehittämisessä että ulkoisessa vaikuttamisessa. Tunnet viestinnän uusimmat vaikuttamisen keinot ja kanavat, ja sinulla on niistä käytännön kokemusta. Mikäli sinulla on ideoita ja näkemystä vaikuttajaviestinnän sekä työnantajamielikuvan kehittämiseen, ja asiantuntijoidemme viestintätaitojen sparraus houkuttelee, paikka voi olla sinun!

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset osaamista ja kokemusta vastaavista viestinnän tehtävistä sekä positiivista hands on -otetta. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja erinomainen suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot ovat tärkeitä tehtävässä. Sinulla on paineensietokykyä myös vaativiin tilanteisiin ja teet laadukasta lopputulosta tiukoistakin aikatauluista huolimatta.

Me tarjoamme sinulle vastuullisen ja kokonaisvaltaisen viestintäroolin, tuen tehtävässä onnistumiseen ja merkityksellisen työn. Meillä pääset tekemään työtä oppimisen tulevaisuuden eteen rennossa asiantuntijaorganisaatiossa, joka henkilöstötutkimuksen mukaan on yksi Suomen innostavimmista. Työskentelet moderneissa toimitiloissamme erinomaisten yhteyksien varrella Helsingin Ruoholahdessa.

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Jos haluat mukaan oppimisen maailmaan ja koet olevasi etsimämme viestintäpäällikkö, täytä hakemus palkkatoiveen kanssa 22.4.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat henkilöstöjohtaja Kaisu Kiiskilältä p. 0400 601 572. Kaisun tavoitat parhaiten 11.4. klo 9-10 tai 16.4. klo 15-16.

Tutustu meihin työnantajana tästä linkistä (https://www.sanomapro.fi/tietoa-meista/toissa/).

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen työsuhde