Web Developer, Rakentaja.fi

Sijainti: Pori
Hakuaika päättyy: 01.05.2019

Haemme Rakentaja.fi -tiimiin Poriin Web Developeria kehittämään verkkopalveluitamme sekä toimimaan ohjelmistokehittäjänä asiakasprojekteissa. Työtehtäväsi tulevat olemaan uuden koodin luomista sekä vanhan kehittämistä. Tavoitteenasi on tuottaa ohjelmistopohjaisia ratkaisuja omalle yksiköllesi sekä suurelle rakennusalan yhteistyöverkostollemme. Tulet työskentelemään osana Rakentaja.fi-palveluiden teknistä tiimiä.

Työssäsi pääset osallistumaan mm. seuraavien palveluiden kehittämiseen: Rakentaja.fi verkkokauppa, verkkokauppa kampanjat, Rakentaja.fi huoltokirja, sähkönkilpailutus, tarjouslaskurit, kutsulippujärjestelmät, tutkimukset/äänestykset ja asiakkaiden projektisivustot. Olet myös mukana teknisessä tiimissä pääsivustojen (Rakentaja.fi, puutarha.net, omataloyhtiö.fi, taloverailu.fi) kokonaiskehityksessä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden jättää oma jälkesi Rakentaja.fi:hin, mukavat ja motivoituneet työkaverit, jatkuvaa kehitystä sekä vapautta kehittää omaa työympäristöäsi ja toimintatapoja. Lisäksi meillä on paljon työsuhde-etuja, joista esimerkkejä ovat: vuosittainen tulospalkkiomalli, omavalintaiset työvälineet, matkapuhelinetu, joustavat työajat, liikunta/kulttuurisetelit sekä Sanoma-konsernin tarjoamat alennukset konsernin ja yhteistyökumppaneiden palveluista.

 

Odotuksemme

Odotamme sinulta kokemusta web-kehityksestä, C#:stä ja Visual studion hallinasta. Tunnet omaksesi ainkin osan seuraavista tekniikoista/teknologioista: ASP.net, HTML, CSS, jQuery, MVC, MS SQL, AngularJS, react.js, Azure, VB.net, vbscript, Hyper-V.

Meille hyvä työyhteisö on tärkeä, ja koemme olevamme Porissa kuin pieni suku. Täten haluamme, että sinäkin olet mukava ja yhteistyökykyinen tyyppi, joka tykkää sanasta ”ratkaisu” enemmän kuin sanasta ”ongelma”.

Kiinnostuitko?  

Hakuaikaa tehtävään on 1.5.2019. asti, mutta huomiothan, että haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Timo Lehtinen (044 533 8171, timo.lehtinen@rakentaja.fi). Soittoajat rekrytointiin liittyen ma-pe klo 13-17.

Sijainti
Pori, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen työsuhde