Yhteisöasiantuntija

Sijainti: Helsinki
Hakuaika päättyy: 27.03.2019

Haemme nyt asiakaspalvelutiimiin osaavaa ja energistä

yhteisöasiantuntijaa

Tehtävänäsi on vastata Sanoma Pron asiakaspalvelukanavien ja asiakaspalvelun toimintatapojen vakiinnuttamisesta sosiaalisessa mediassa. Vastuullesi kuuluu asiakasyhteydenottojen hoitaminen ja vuorovaikutuksen lisääminen sosiaalisen median eri kanavissa sekä näiden kanavien markkinointi asiakkaille yhdessä markkinointitiimimme kanssa.

Sinulla on vahva näkemys sosiaalisen median hyödyntämisestä markkinointiviestinnässä ja some-työkalujen hallinnoimisesta, sillä osallistut työkalujen valintaan yhdessä asiakaspalvelun ja markkinoinnin kanssa sekä luot ja jaat sisältöä näihin kanaviin. Tehtäviisi kuuluu asiakasyhteydenotoista huolehtiminen päivittäin ja teetkin tiivistä yhteistyötä asiakaspalvelutiimin ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi seuraat aktiivisesti somekanaviemme analytiikkaa ja teet tarvittavia toimenpiteitä tavoitteiden saavuttamiseksi. Olet arvojemme mukaisesti innokas ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja. Innostut uuden oppimisesta ja olet jatkuvasti valmis kehittämään omaa osaamistasi.

Odotamme sinulta

–          vahvaa osaamista sosiaalisen median kentän työkalujen hyödyntämisestä osana markkinointia ja asiakaspalvelua
–          erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
–          tarkkaa visuaalista silmää
–          hyviä vuorovaikutustaitoja
–          asiakaslähtöistä ja markkinoinnillista otetta asioiden hoitamiseen
–          proaktiivisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön
–          kehittämishalukkuutta ja -kykyä
–          osaamista analytiikan hyödyntämiseen

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja merkityksellisen työn asiantuntijaorganisaatiossa sekä innostuneet ja osaavat kollegat voimakkaasti kehittyvällä oppimisen ja opetuksen toimialalla.  Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien päässä Ruoholahdessa.

Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus. Täytä hakemus palkkatoiveen kanssa 27.3.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat asiakaspalvelupäällikkö Suvi Karistolta, puh. 040 5306279. Suvin tavoitat parhaiten ma 18.3. klo 15.00–16.00 ja ke 20.3. klo 8.30–9.30.

Tutustu meihin työnantajana: tästä linkistä (https://www.sanomapro.fi/tietoa-meista/toissa/).

Tule mukaan innostavaan oppimisen maailmaan!

Sijainti
Helsinki, Suomi

Työn tyyppi
Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen työsuhde