#teleduuni

Liity osaksi huippujengiä!

Tule mukaan myymään alan suosituimpia brändejä!

Haemme

Myyntineuvottelijoita Ouluun, #teleduuni

Myyntineuvottelijoita Vantaalle ja Helsinkiin, #teleduuni

Myyntineuvottelija, kesätyö, #teleduuni

Myyntineuvottelija Ouluun, kesätyö, #teleduuni

Kiinnostaako teleduuni? Voit halutessasi lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen teleduuni@sanoma.com

Tuotteinasi ovat alan kysytyimmät brändit, kuten kansainvälisen tason laatulehti Helsingin Sanomat, rakastettu Aku Ankka sekä tunnetut aikakauslehdet, mm. Gloria, Kodin Kuvalehti ja Me Naiset. Myyt tuotteita pitkäaikaisille asiakkaillemme. Käytössäsi ovat alan parhaat työvälineet.

Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa sellaiseksi. Ison organisaation tuki ja selkeät tavoitteet auttavat sinua onnistumaan. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja monipuolista valmennusta työssä. Tehtävä sopii hyvin myös opiskelijoille tai lisätienestejä haluaville.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu takuupalkasta sekä tulosten mukaisista myyntiprovisioista, joille ei aseteta ylärajaa. Käytössäsi on myös monipuoliset henkilöstöedut. Saat loistavan eturivin mahdollisuuden rakentaa omaa uraasi monipuolisessa ja kiehtovassa mediaympäristössä.

Olemme sitoutuneet Asiakkuusmarkkinointiliiton (ASML) Reilu Työnantaja -kriteereihin.

Lue lisää: Sanoma panostaa myyjien valmentamiseen ja kouluttamiseen

@teleduuni instassa:

Uratarinoita

Tanja Tapio: ”Työlläni on isompi merkitys”

Tanja Tapio on työskennellyt Oulun myyntitoimistossa lähes kahdeksan vuotta. Tanja kokee, että hänen työnsä on arvokasta ja sillä on isompi merkitys.

 

Tutustu Tanjan tarinaan

Tiina Vähä-Merilä: ”Hyvä sydän, kova pinta ja menestymisen tahto”

Tiina vastaa myyntipäällikkönä Oulun myyntitoimiston tuloksesta. Hänen mukaansa parasta telemyynnissä on, että joka päivä on uusi mahdollisuus tehdä parasta mahdollista tulosta.

 

Tutustu Tiinan tarinaan

Anneli Leinonen: ”Virkeyttä elämänmenoon”

Anneli kannustaa muitakin eläkeläisiä kokeilemaan telemyyntiä. Piristävästä hommasta saa mukavasti lisäansioita.

 

Tutustu Annelin tarinaan

Oona Hanhimäki: ”Ei tarvitse olla tyrkyttäjä tai kova puhumaan”

Oona viettää Oulun myyntitoimistossa välivuottaan. Jos ei pääse heti opiskelemaan, telemyynti on Oonan mukaan hyvä vaihtoehto.

 

Tutustu Oonan tarinaan

Kristiina Buskila: ”Parasta on, kun puhelimen päässä on tyytyväinen asiakas”

Kristiina tuli Vantaan telemyyntiin rekrytointikoulutuksen kautta. Kristiinan mukaan ura telemyynnissä kannattaa, jos on intoa myynnin alalle.

 

Tutustu Kristiinan tarinaan

Satu Juslin: ”Tarjoamme sisältöä ihmisten elämään”

Valmentavana myyntineuvottelijana Satu Juslinin työnä on kouluttaa uusia myyjiä ja olla heidän tukenaan uran alkutaipaleella ja myös jatkossa.

 

Tutustu Sadun tarinaan

Santeri Pellinen: ”Parasta on onnistumisen tunne”

Santerin Pellisen mielestä Vantaan myyntitoimiston ilmapiiri on tosi rento ja porukka on mukavaa. Töihin on kiva tulla joka päivä.

 

Tutustu Santerin tarinaan

Airi Hämäläinen: ”Voit yllättyä todella positiivisesti”

Airin mukaan kannattaa jättää ennakkoluulot pois ja lähteä rohkeasti kokeilemaan uraa telemyynnissä.

 

Tutustu Airin tarinaan

Teleduuni mediassa

Kodin Kuvalehden lukijamalleina loistivat numerossa 18 / 2017 sisarukset Amal, Sheima ja Emel Naif Omer. Sisarukset työskentelivät puhelinmyyjinä Vantaan  myyntitoimistossa. Lue juttu tästä: Kodin Kuvalehti 18/2017: Luvassa lämmintä ja värikästä

Vantaan myyntitoimistostossa työskentelevä Mia Maurer kertoo Kodin Kuvalehden numerossa 16 / 2017  työstään puhelinmyyjänä. Lue juttu tästä: Kodin Kuvalehti 16/2017

Älä äksyile puhelinmyyjälle – se on Suomen talouden tärkein ammatti, Jukka Vuorio kirjoittaa HS.fi:ssä. Lue juttu tästä.

Usein kysyttyä teleduunista

 

Myyntineuvottelijan työ

Työnäsi on soittaa Sanoman vakituisille kuluttaja-asiakkaille ja tarjota juuri heidän tarpeisiinsa ja kiinnostuksen kohteisiinsa sopivia tuotteita parhailla mahdollisilla tarjouksilla. Saat käyttöösi alan parhaat työkalut menestymisesi tueksi. Lisäksi kannustava työyhteisömme auttaa sinua kehittämään myyntitaitojasi. Sinun ei siis tarvitse olla alan ammattilainen, eikä meille työllistymistä ratkaise pitkä ansioluettelo. Vain persoona ratkaisee! Olet etsimämme henkilö jos olet reipas, neuvottelutaitoinen, pitkäjänteinen, puhetyöstä pitävä ja tavoitteellinen.                                  

Myyntitoimistot ja sijainnit

Kaikki Sanoman omat myyntitoimistot sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella: Vantaan myyntitoimisto Vantaan Sanomalassa, Helsingin toimipiste Sanomatalossa ja Oulun myyntitoimisto Oulun keskustan kupeessa Taka-Lyötyssä.

Sanoman omissa toimistoissa työskentelee yhteensä noin 120 myyntineuvottelijaa.

Myyntineuvottelijan työsuhdemallit ja palkkaus

Päivävuoro 30h / vko
Säännöllinen työaika klo 9:00-15:30 maanantaista perjantaihin. Takuupalkka 1468€ / kk.

Iltavuoro 12h / vko
Säännöllinen työaika klo 16:30-20:30, työpäivät sopimuksen mukaan kolme iltaa (ma, ti, ke tai to). Takuupalkka 587,20€ / kk.

Tarvittaessa töihin tuleva
11,61€ / h

Takuupalkan lisäksi voit ansaita provisiota myynnin mukaan.

Järjestämme jatkuvasti innostavia ja kannustavia myyntikisoja, joista on mahdollista ansaita lisäpalkkiota ja tuotepalkintoja.

Työsuhde-edut

Sanoman lehdet myyjäkappaleina
Työterveyshuolto
Liikuntaetu
Lounasetu (30h/vko tekeville)
Kerhotoiminta