Helsingin Sanomien parhaat reseptit uudenlaiseen joulupöytään koottiin kirjaksi

Kirja sisältää reseptit myös vuodenvaihteen juhliin ja antaa vinkit, miten joulusta jääneet raaka-aineet voi hyödyntää hävikkiä vältellen.

Helsingin Sanomien ruokakirjasarjan uusin osa esittelee noin sata joulureseptiä, jotka tuovat vaihtelua ja uusia makuja keskitalven perinteiseen juhlaan. Pöytään ei tarvitse kattaa vain perinteisiä kinkkuja ja laatikoita vaan esimerkiksi paahdettua myskikurpitsaa ja portviinissä muhinutta karitsaa. Kirja sisältää reseptit myös vuodenvaihteen juhliin ja antaa vinkit, miten joulusta jääneet raaka-aineet voi hyödyntää hävikkiä vältellen.

Reseptit ovat aiemmin ilmestyneet Helsingin Sanomissa, joten ne ovat tuhansien kotikokkien testaamia ja hyviksi havaitsemia.

Sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet suurteos Ruokatorstai ja sen jatko-osat Ruokatorstain kesä, Ruokatorstain joulu, Ruokatorstai leipoo, Ruokatorstai matkustaa, Ruokatorstai kaukomailla, Kasvisruokatorstai ja Ruokatorstain helpot ja hyvät. Kaikki kirjat ovat olleet myyntimenestyksiä.

 

Katja Bäcksbacka, Teemu Leminen:

Ruokatorstain uudet jouluherkut

ISBN 978-952-365-037-4

Sidottu

KL 68.2

160 s.

svh. 30 €

12.10.2020