Naiset sanoivat sen paremmin ja tarttuivat sanoista tekoihin

Yli tuhat Me Naisten lukijaa osallistui kampanjaan, jossa kerättiin naisten kirjoittamia naisia kuvaavia ajatelmia. Viisi parasta painettiin uniikin MN by Tiia Vanhatapio -malliston t-paitoihin ja kangaskasseihin. Suomalaisten naisten inspiroima mallisto on myynnissä Stockmannilla.

 

Tiedote 8.3.2018

Nainen on aina puhuttanut eri alan ajattelijoita ja populäärikulttuuri on täynnä miesten kirjoittamia ajatelmia ja aforismeja naisista. Mutta millaisia sanoja naiset itse haluavat käyttää? Miten heidän mielestään naisista tulisi puhua? Yli tuhat naista kertoi sen meille.

”Haluamme ravistella naisiin liitettyjä stereotypioita. Sano se paremmin -kampanjalla haastoimme ajattelemaan, millaisia sanoja meistä naisista saatetaan yhä käyttää tietoisesti tai tiedostamatta. Kampanja oli varsinainen menestys. Hukuimme loistaviin ehdotuksiin, joista lopulta valitsimme viisi parasta”, päätoimittaja Iina Artima-Kyrki kertoo.

Viisi osuvinta lausahdusta painettiin muotisuunnittelija Tiia Vanhatapion uutuusmallistoon. MN by Tiia Vanhatapio -mallisto on myynnissä yksinoikeudella Stockmannin Helsingin-tavaratalossa ja Stockmannin verkkokaupassa 8.3. alkaen. Mallistossa on viisi erilaista valkoista t-paitaa ja mustaa kangaskassia. Koko mallisto löytyy osoitteesta menaiset.fi/tunnemme.

Hyvä juuri näin
Sinulla on oma mielipiteesi, mutta minä viihdyn omana itsenäni juuri näin.

Lokeroimaton
Pidä sydämesi avoinna ja muista olla armollinen sekä itsellesi että muille.

Ei kenenkään kylkiluu
Ole oma itsesi ja nauti.

Naisen paikka on kaikkialla
Jo muinoin monet päälliköt olivat todistetusti naisia. Otetaan paikkamme takaisin – me ihmenaiset!

Minä olen tarpeeksi mitä vain
Vaikenemisen aika on ohi. Puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä.

#sanoseparemmin

 

08.03.2018