Ruokatorstain helpot ja hyvät -uutuuskirja tarjoaa luottoreseptejä kiireiseen arki-iltaan ja rentoon nautiskeluun

Helsingin Sanomien ruokakirjasarjan uusin osa esittelee noin 80 reseptiä, jotka on helppo ja nopea valmistaa. Kirjasta löytyy luottoreseptejä kiireiseen arki-iltaan, viipyilevään brunssiin, riehakkaaseen kisastudioon ja suloiseen sunnuntailounaaseen – lumoavaa leivontaa unohtamatta. 

Tiedote 6.11.2018

Pääosa resepteistä on Helsingin Sanomissa jo julkaistuja, mutta mukana on myös kokonaan uusia. Reseptit ovat HS:n lukijoille tuttujen ruokatoimittajien ja avustajien käsialaa. Katja Bäcksbackan ja Laura Kaapron lisäksi niitä on tehnyt muun muassa ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen. Näyttävien ruokakuvien takana on valtaosin Elvi Rista, mutta myös Tuomas Kolehmainen, Panu Pälviä, Elina Himanen, Piia Arnould ja Anna Huovinen ovat kuvanneet opuksen ruokia. Kirjan ulkoasusta vastaa taittaja Terhi Montonen.

Parhaissa resepteissä yhdistyvät herkullisuus ja helppous. Ainekset ovat harkittuja, valmistaminen mutkatonta ja lopputulos mahtavan maukas. Juuri sellaisia ruokia tässä kirjassa on. Näitä ruokia teen omallekin perheelleni jatkuvasti”, sanoo Katja Bäcksbacka.

Ruokatorstain helpot ja hyvät on sarjan seitsemäs osa. Sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet suurteos Ruokatorstai ja sen jatko-osat Ruokatorstain kesä, Ruokatorstain joulu, Ruokatorstai leipoo, Ruokatorstai matkustaa, Ruokatorstai kaukomailla ja Kasvisruokatorstai.

Lisätietoja: HS-kirjoista vastaava liitepäällikkö Lauri Malkavaara, Helsingin Sanomat, lauri.malkavaara@hs.fi tai p. 040 510 6203.

Arvostelukappaleet: Kirsi Mattila, Helsingin Sanomat, kirsi.mattila@hs.fi 

Katja Bäcksbacka, Laura Kaapro

Ruokatorstain helpot ja hyvät 
ISBN 978-952-7308-00-4
Sidottu 
Sivumäärä 160 

06.11.2018