Tiedotteet

 • 17.04.2019
  Jukka-Pekka Ylisen vastuulle Nelonen Median kotimaiset urheiluoikeudet
  Ruudun kuluttajamyynnistä vastannut Jukka-Pekka Ylinen vastaa jatkossa myös Ruudun kotimaisista urheiluoikeuksista. Ruudun tarjooma sisältää tärkeimmät kotimaiset palloilusarjat, Veikkausliigan ja Superpesiksen, mutta myös lentopalloa, salibandya, eri kiekkosarjoja sekä naisten ja nuorten sarjoja.
 • 16.04.2019
  Älyä mobiilimainontaan
  Online-mainonnan näkyvyyttä käyttäjän ruudulla mitataan viewabilityllä, eli osuutena nähdyistä mainosnäytöistä. Mainonnan viewability on parantunut meillä älylatauksen myötä jopa 50 %, kehityspäällikkö Emmy Ramsay kirjoittaa.
 • 11.04.2019
  Glorian Ruoka & Viini aloittaa yhteistyön Sannan Ruokakassin kanssa – uudessa viikonloppukassissa on kaksi ateriaa juomasuosituksineen
  Viikonloppukassin reseptit ovat Glorian Ruoka & Viini -lehdestä. Sannan Ruokakassi toimittaa ruokatarvikkeet perjantaisin asiakkaille pääkaupunkiseudulla. Glorian Ruoka & Viinille brändätty viikonloppukassi on osa Sanoma Media Finlandin ja Sannan Ruokakassin pilottihanketta.
 • 09.04.2019
  Palveluista saadaan turvallisia, kun asian tärkeys ymmärretään läpi tuotantoketjun
  Hakkerointitaidoista on hyötyä ohjelmistokehityksen parissa työskennellessä. Internet-palveluista saadaan turvallisia siten, että tietoturva ja sen tärkeys ymmärretään riittävän hyvin eri kohdissa palveluiden tuotantoketjua, kirjoittaa Nelonen Median hakkerointia harrastava Lead Developer Ossi Väänänen.
 • 08.04.2019
  Hyvä, sopiva, reipas ja monipuolinen – nämä ovat Oikotien työpaikkailmoitusten käytetyimmät adjektiivit
  Monipuolinen ja persoonallinen kieli työpaikkailmoituksissa olisi hyvä erottautumistekijä.
 • 05.04.2019
  Uniikki viestintähaaste, joka löytyy melkein jokaisesta firmasta
  Siilojen seiniin kannattaa porata reikiä, viestintäjohtaja Hanna Johde kirjoittaa.
 • 04.04.2019
  Työkierron myötä kollegan työn arvostus kasvaa
  Suomen monikanavaisin mediatalo tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden laajentaa osaamista työkierron myötä. Me Naisten toimittaja Susanna Laari on vuoden työkierrossa Helsingin Sanomien kulttuuritoimituksessa ja Kaisa Viljanen vaihtoi Hesarin lifestyletoimituksen Me Naisiin niin ikään vuodeksi. Kokemukset toisesta mediasta ovat yllättävän samankaltaisia!
 • 01.04.2019
  IS kylässä -kiertue keräsi tarinoita Suomesta - matkamittariin kertyi 3670 kilometriä
  Suomea väitetään niin pieneksi maaksi, että tänne mahtuu vain yksi puheenaihe kerrallaan. IS kylässä -kiertue osoitti, että väite on pötyä.
 • 29.03.2019
  Helsingin Sanomien kokonaislevikki kasvoi jo toista vuotta peräkkäin
  Digilehden levikin kasvu paikkasi painetun lehden levikin laskua. Hyvä kehitys on näkynyt Helsingin Sanomien tilaajamäärässä jo kahtena viime vuonna.
 • 26.03.2019
  Vapaaehtoisesti Siperiaan
  Siperia – suomalaisen perheen ihmeellinen vuosi ikiroudan maassa -uutuuskirja kertoo elämästä Siperian kylmimmällä seudulla mutta myös itse Siperiasta ja sen ihmeistä.