Tiedotteet

 • 15.08.2019
  Aito Radiot ja Business FM osaksi Nelonen Median radioita
  Sanoma ostaa Aito Radiot ja Business FM:n, jotka siirtyvät osaksi Nelonen Median radioita. Kaupat toteuttavat Sanoma Media Finlandin kasvustrategiaa ja vahvistavat Nelonen Median asemaa Suomen suurimpana monikanavaisena viihdetalona.
 • 12.08.2019
  Iiro Kulvik Sanoma Lifestylen johtajaksi
  Sanoma Media Finlandin aikakausbrändiyksikön Sanoma Lifestylen johtajana aloittaa 12.8. Iiro Kulvik. Hän on aikaisemmin työskennellyt Sanoma Media Finlandin kuluttajamyynnissä strategia- ja liiketoiminnan kehitystehtävissä sekä asiakaspalvelun johtajana. Sanoma Lifestylen aikaisempi johtaja Johanna Lahti siirtyy Ilta-Sanomien vastaavaksi päätoimittajaksi.
 • 12.08.2019
  Maailman parasta visuaalista journalismia jälleen Sanomatalossa
  World Press Photo -näyttely avautuu Sanomatalon Mediatorilla 15. elokuuta.
 • 07.08.2019
  HS teettää 27-metrisen Hanki parempaa -jättigraffitin Flow-alueelle
  Näyttävä taidetempaus ja -teos on osa Helsingin Sanomien Hanki parempaa -markkinointikonseptia, jonka Hesari herätti henkiin toukokuussa parin kymmenen vuoden tauon jälkeen.
 • 06.08.2019
  Suomalainen Kari Korhonen valittiin piirtämään Roope Ankan Klondiken-päiväkirjat
  Suomalainen sarjakuvavirtuoosi Kari Korhonen on piirtänyt ja kirjoittanut moniosaisen sarjan nuoren Roope Ankan seikkailuista Klondikessa. Sarja on myyty useisiin maihin, ja se julkaistaan Euroopan Aku Ankka -lehdissä. Klondike-sarjakuvaa kehutaan Korhosen uran kauneimmaksi ja yksityiskohtaisimmaksi työksi.
 • 27.06.2019
  Yliarvostettu inspiraatio
  Luovassa työssä mitataan Riku Talvitien mukaan tahtoa, sinnikkyyttä ja uskoa lopputulokseen.
 • 19.06.2019
  Kukkiiko luovuus vai annatko tilan rikkaruohoille?
  Mitä työyhteisössä voi tehdä, jotta luovuus pääsee kukkimaan? Miten kitkeä kukinnan estävät rikkaruohot? Sanoman Head of Creative & Services Minna Husu pohtii luovan työn sudenkuoppia ja kehittelee niille kiertoteitä.
 • 18.06.2019
  Rakennuslehti ostaa Asuntomarkkinat-tapahtuman liiketoiminnan
  ​Asuntomarkkinat on jo 25 kertaa järjestetty ammattilaistapahtuma, joka kokoaa asuntomarkkinoiden avainhenkilöt niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta korkeatasoisen ohjelman ja kohtaamisten äärelle.
 • 18.06.2019
  Rakennuslehti ostaa Asuntomarkkinat-tapahtuman liiketoiminnan
  Asuntomarkkinat on jo 25 kertaa järjestetty ammattilaistapahtuma, joka kokoaa asuntomarkkinoiden avainhenkilöt niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta korkeatasoisen ohjelman ja kohtaamisten äärelle. 
 • 14.06.2019
  Sanoma tutki: Audiopalvelujen käyttö kasvaa – radio isoin, eniten suosiotaan ovat lisänneet podcast-palvelut ja äänikirjat
  Radio-ohjelmien kuuntelu lähetysaikaan on ylivoimaisesti suosituin audion muoto, selviää Sanoman Audio nyt ja tulevaisuudessa -tutkimuksesta. Audiopalveluiden yleistyvä käyttö ei ole juurikaan vähentänyt radiosisältöjen kuuntelua, vaan audiosisältöjen parissa vietetty aika on kokonaisuudessaan lisääntynyt. Podcastien ja äänikirjojen käyttö on kasvanut eniten.