Tiedotteet

 • 13.11.2019
  Auto Draft
 • 13.11.2019
  Inka Partanen Rakentaja-tuoteperheen Business Manageriksi
  Sanoma Digitaliin kuuluvan Rakentaja-tuoteperheen Business Manageriksi on nimitetty Inka Partanen. Hän toimii tällä hetkellä Alma Mediassa Alma Consumer -yksikön digitaalisen kehityksen johtajana.
 • 12.11.2019
  Superhitti Sandstorm soi radiossa yhtäjaksoisesti koko vuorokauden
  Tänä syksynä tulee kuluneeksi 20 vuotta Daruden Sandstormin julkaisusta. HitMix-radiokanava kunnioittaa tätä suomalaisen musiikin kivijalkaa soittamalla perjantaina 15.11. vuorokauden ajan ainoastaan Sandstorm-biisiä.
 • 11.11.2019
  Postin lakko vaikuttaa merkittävästi erityisesti aikakauslehtien jakeluun – varhaisjakelu lakon ulkopuolella
  Posti- ja logistiikka-alan työntekijäjärjestö PAU uhkaa kahden viikon lakolla, joka koskee postinjakelua, käsittelyä ja kuljetusta. Lakko alkoi maanantaina 11.11., ja kestää tämänhetkisen tiedon mukaan neljä viikkoa. Lakko koskee noin yhdeksää tuhatta työntekijää.
 • 08.11.2019
  Hanna-Mari Arosilta HS:n vanhemmuus ja perhe -tiimin esimieheksi ja Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittajaksi
  Uusi perhetiimi yhdistää perhelehtien ja Hesarin tekijät ja on osa uutta, kasvavaa lifestyle-toimitusta.
 • 07.11.2019
  Tara Kojonen vahvistamaan Nelonen Median musiikkitiimiä
  Pitkän linjan musiikkiammattilainen Tara Kojonen siirtyy vahvistamaan Nelonen Median musiikkitiimiä.
 • 04.11.2019
  Johanna Lahti, mikä Ilta-Sanomissa muuttuu?
  Ilta-Sanomien vastaavana päätoimittajana 1. marraskuuta aloittaneen Johanna Lahden mukaan lehden perustehtävä on erittäin kirkas: kertoa kaikkein kiinnostavimmat ja tärkeimmät asiat, kovat ja kepeät uutiset sekä tärkeimmät puheenaiheet. Lukijat osaavat sitä jo odottaa, ja se on myös lehden menestyksen salaisuus.
 • 04.11.2019
  Antti J. Jokinen ohjasi Hesarin 130-vuotisvideot – Krista Kosonen kertojana sanavapauden, totuuden ja tasa-arvon puolesta
  Helsingin Sanomat halusi ainutlaatuiset 130-juhlavuoden tv-spotit ja pyysi niitä tekemään alan suomalaiset huiput, ohjaaja Antti J. Jokisen ja näyttelijä Krista Kososen.
 • 01.11.2019
  Vastuullinen kesäduuni -kampanjan juhlavuoden teemoina ovat nuorten henkilökohtaisen kehityksen tukeminen ja monimuotoisuuden vaaliminen työpaikalla
  Oikotie Työpaikkojen Vastuullinen kesäduuni -kampanja täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta ja juhlakausi polkaistaan vauhdilla käyntiin 1.11.2019. Vastuullinen kesäduuni -kampanja on vuosien saatossa kehittänyt suomalaista kesätyötä yhdessä kumppaniensa kanssa ja ollut mukana tarjoamassa lukemattomia onnistuneita kesätyökokemuksia.
 • 31.10.2019
  Oikotie tutki: 60 % työikäisistä suomalaisista olisi valmis vaihtamaan työpaikkaa
  Lähes kolmannes suomalaisista harkitsee kouluttautumista uuteen ammattiin. Naiset haaveilevat miehiä useammin uudesta toimialasta tai ammatista, selviää Oikotie Työpaikkojen Näin Suomi hakee töitä -tutkimuksesta.