Tiedotteet

 • 10.10.2019
  Tällainen on Suomi!
  Kuvia Suomesta -uutuuskirja sisältää 27 kuvasarjaa Suomesta ja suomalaisista. Kirja on samalla 130 vuotta täyttävän Helsingin Sanomien juhlakirja.
 • 09.10.2019
  Suomalaisen räpin historia ja tärkeimmät biisit
  Sanasta sanaan -uutuuskirja kertoo suomalaisen rap-musiikin matkan pienen piirin hiphop-iltamista koko kansan suosituimmaksi kevyeksi musiikiksi. Tärkeimpien biisien syntytarinat kuullaan tunnetuimpien räppäreiden itsensä kertomina.
 • 08.10.2019
  Uutuuskirja tarjoaa näkökulmia sodan todellisuuteen
  Me jouduimme sotaan -kirja kertoo 20 sotaveteraanin ja lotan pysäyttävät tarinat talvisodasta, jatkosodasta ja Lapin sodasta.
 • 04.10.2019
  Kääk! Suomalaislasten lukeminen vähenee huolestuttavasti – Aku Ankka iskee lahjoituksella lukemattomuutta vastaan
  Suomalaislapset lukevat juuri nyt vähemmän kuin koskaan. Lukemisen tasoerot kasvavat, esimerkiksi 16 prosentilla pojista on heikko lukutaito ja noin 10 prosentilla peruskoulunsa päättäneistä pojista lukutaito on jäänyt lukemisen alkeisiin. Huoli lasten lukutaidosta sai Aku Ankan tositoimiin.
 • 01.10.2019
  Pertsa ja Kilu -elokuva tulossa valkokankaalle – suuri tarina ystävyydestä koskettaa kaiken ikäisiä
  Nelonen Media on ostanut Pertsa ja Kilu -elokuvan levitysoikeudet. Pertsa ja Kilu on kertomus ystävyydestä, rohkeudesta ja mielikuvituksen voimasta.
 • 01.10.2019
  11 467 nuorta arvioi kesätyökokemuksensa: Vuoden 2019 parhaat kesätyönantajat ovat Caverion, WSP Finland ja Kiinteistö Oy M2-kodit
  Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa palkitaan parhaat kesätyönantajat vuosittain. Tulokset perustuvat kesätyökauden aikana toteutettuun Kesäduunitutkimukseen.*
 • 27.09.2019
  Vinski ja näkymättömyyspulveri -elokuvaa tähdittävät Suomen eturivin näyttelijät – kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä
  Nelonen Media on ostanut Vinski ja näkymättömyyspulveri -elokuvan levitysoikeudet ja aloittaa kotimaisten elokuvien levittämisen Suomessa. Nelonen Medialla on jo pitkä historia kotimaisten elokuvien rahoittajana, esittäjänä sekä markkinoijana.
 • 20.09.2019
  Ilmastonmuutoksesta tehtiin mustetta päättäjien kyniin
  Helsingin Sanomat lahjoitti eduskunnalle, tasavallan presidentille ja G20-maiden johtajille “ilmastokynät”. Tavoitteena on muistuttaa poliitikkoja ilmastonmuutoksesta, kun he allekirjoittavat päätöksiä. Kynien muste on nimittäin tehty hiilidioksidista – ilmaston lämpenemistä kiihdyttävästä kasvihuonekaasusta.
 • 16.09.2019
  Ilta-Sanomissa käsitellään tällä viikolla nuorten ulkonäköpaineita: Liki puolet teini-ikäisistä murehtii ulkonäköään päivittäin
  Kesällä toteutetun kyselyn mukaan lähes puolet suomalaisista nuorista murehtii ulkonäköään joka päivä. Viikon aikana asiaa käsitellään monesta eri näkökulmasta niin verkossa kuin painetussa lehdessä ja ISTV:n studiokeskustelussa.
 • 06.09.2019
  Pukeudu syyskuun yhdeksäntenä ysärimuotiin! Ysäripäivää vietetään jo toista kertaa
  Trumpetti- tai salihousut, vyölaukku, krepattu tukka ja muoviset klipsikorut, Hard Rock cafe -t-paita ja bandana-huivi. Maanantaina 9.9. on ysäripäivä, ja silloin saa ja pitää näyttää ysäriltä! HitMix tarjoilee tunnelmaan sopivaa musiikkia: koko päivän soi pelkkä ysäri.