Tiedotteet

 • 23.04.2018
  Teknologia mahdollistaa, kuluttajien tarpeet ohjaavat – mediakäytön viisi ilmiötä
  Kati Nordberg ja Caroline Lilius avaavat suomalaisten mediakäytön motiiveja ja pinnalla olevia muutostrendejä.
 • 20.04.2018
  Kodin Kuvalehden juttu oli sosiaalisen median suosituin maaliskuussa
  ​Jari Sinkkosesta kertova juttu oli Retrieverin mukaan eniten yleisöä sosiaalisessa mediassa maaliskuussa sitouttanut juttu, jota peukutettiin, jaettiin ja kommentoitiin ennätysmäärä.
 • 20.04.2018
  Työnhakijat toivovat palkkatietojen avoimuutta työpaikkailmoituksiin
  Oikotie Työpaikat kysyi työnhakijoilta mitä mieltä he ovat palkkatietojen avoimuudesta työpaikkailmoituksissa.  Avoimuus kannattaisi, sillä lähes 90 prosentilla vastaajista se lisäisi kiinnostusta hakea paikkaa.     
 • 19.04.2018
  Meidän Perhe selvitti, miten ja miksi ihmisestä tulee näkymätön
  Mistä saa alkunsa se, että joku jää sosiaalisen piirin ulkopuolelle? Miksi kouluissa ja työpaikoilla on ihmisiä, joiden nimiä ja kasvoja muiden on vaikea muistaa? Meidän Perhe -lehden laajassa verkkokyselyssä näkymättömyyteen selvisi kuusi eri syytä.
 • 11.04.2018
  IS satsaa uutispalvelunsa laatuun klikkien sijaan
  IS on noussut Suomen suurimmaksi uutissivustoksi kiinnostavaksi ja laadukkaaksi koetun palvelun takia, Valtteri Varpela kirjoittaa.
 • 04.04.2018
  Toni Wirtanen on ensimmäinen suomalainen, jonka kömmähdyksistä on kirjoitettu kokonainen Aku Ankka -tarina
  Aku Ankassa on tänä vuonna rutkasti asennetta ja ajankohtaisuutta. Tänään ilmestyvässä numerossa Ankkalinnan ääni -laulukisaa tuomaroivat hyvin tutun oloiset tuomarit. Vuosi 2018 on Aku Ankassa myös epäonnen vuosi, ja tarinoissa kerrotaan pitkin vuotta tunnettujen suomalaisten mokista tai epäonnistumisista.
 • 28.03.2018
  GDPR valvoo tietosuojaa ja asiakkaiden oikeuksia
  Antti Suokkonen avaa GDPR -asetuksen tuomia muutoksia mediayritysten kannalta.
 • 22.03.2018
  Riikka Fagerholmista Nelonen Media Liven tapahtumajohtaja
  Riikka Fagerholmin vastuulla ovat N.C.D Productionin kaupan myötä Nelonen Media Liveen siirtyneiden noin 30 festarin ja tapahtuman tuotannot. Lisäksi hän vastaa Sanoma Media Finlandin eri mediayksiköiden tapahtumista, kuten Gloria Fashion Show'sta ja Mustasta laatikosta.
 • 12.03.2018
  Sanoman Young Lions Finland -kilpailussa nuoret mainonnan ammattilaiset pohtivat oikean tiedon merkitystä
  Vuorossaan kolmastoista nuorille mainonnan ja markkinoinnin ammattilaisille tarkoitettu Young Lions Finland -kilpailun ensimmäinen vaihe järjestettiin viikonloppuna 9.–11.3.2018. Vuoden 2018 briefin kilpailuun antoi Helsingin Sanomat. Kisa jatkuu tuomaroinnilla. Shortlist julkistetaan maaliskuun lopussa ja voittajat toukokuussa.
 • 09.03.2018
  Aku Ankka -tulkinnoiksi muunnetut Suomen taiteen klassikot näki Ateneumissa yli 245 000 vierailijaa
  Ankallistaiteen helmet olivat esillä Suomen taiteen tarina -näyttelyssä lokakuun alusta helmikuun loppuun. Ateneumissa kävi näyttelyaikana ennätysmäärä lapsia. Teos Taistelevat Ankat on esillä Kuopiossa maaliskuun lopusta syyskuuhun saakka.