Tiedotteet

 • 26.02.2019
  Puhelinmyynti saa asiakkailta hyvää palautetta
  Puhelimessa ostaminen on monille asiakkaille helppoa. Kaupan päälle usealle jää palautteen mukaan hyvä fiilis, puhelinmyynnin johtaja Johanna Maula kirjoittaa.
 • 26.02.2019
  Uusi printtilehti Tiede Luonto pureutuu ajankohtaisiin luonto- ja ympäristöaiheisiin
  Tiede Luonnon jutut koskettavat jokaista suomalaista, mutta näkökulma voi olla myös kansainvälinen. Ensimmäisen numeron teema on Itämeri.
 • 21.02.2019
  Pekka Lundmark on Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjan suojelija
  Vastuullinen kesäduuni -kampanjakauden 2019 suojelija, EK:n hallituksen puheenjohtaja ja Fortumin toimitusjohtaja Pekka Lundmark korostaa, että kesätyöntekijöiden osaamisesta kannattaa ottaa kaikki irti.
 • 20.02.2019
  Visuaalinen kerronta kirkastaa jutun näkökulmaa
  Pohdimme päivittäin, miten voisimme kehittää jo olemassa olevaa juttumalleja. Tärkeää on myös se, miten voimme yllättää lukijamme – ja itsemme – uusilla ideoilla, HS:n designtoimitussihteeri Emma-Leena Ovaskainen kirjoittaa.
 • 13.02.2019
  Ilta-Sanomien Tapio Sadeoja jää eläkkeelle vuoden lopulla − nyt  avautuu haku yhteen Suomen journalismin kovimmista pomopesteistä
  Ilta-Sanomien vastaava päätoimittaja, kustantaja Tapio Sadeoja jää eläkkeelle vuoden 2019 lopussa. Seuraaviin käsiin Ilta-Sanomat siirtyy huippukunnossa: lukijamäärät rikkovat ennätyksiä, digimainonta on kovassa kasvussa ja tuloskunto on erinomainen. Kuka siis johtamaan seuraavan sukupolven Ilta-Sanomia? 
 • 08.02.2019
  Näin syntyi Legenda – erikoislehti Matti Nykäsestä
  Maanantaiaamun uutinen mäkihyppääjä Matti Nykäsen kuolemasta pysäytti – mutta sitten käärittiin hihat, kertoo Ilta-Sanomien Simo Holopainen.
 • 08.02.2019
  Timo Rinne Ilta-Sanomien kaupalliseksi johtajaksi, Jaakko Kuivalainen Sanoman B2B-toimintojen digijohtajaksi
  Talon sisältä löytyi kovat tekijät sekä Ilta-Sanomiin että B2B:hen. Nimitykset tulevat voimaan 1.3. alkaen.
 • 08.02.2019
  Laadukas journalismi pitää pintansa myös tulevaisuudessa
  Nuoret ovat valmiita maksamaan laadukkaasta ja luotettavasta sisällöstä, Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi kirjoittaa.
 • 07.02.2019
  Luokitellun verkkomedian kasvu jatkuu
  Luokiteltu verkkomedia on saanut hienoa kasvubuustia hyvästä taloudellisesta suhdanteesta − työpaikka-, asunto- ja autoilmoittelulla menee hyvin. 20-vuotispäiväänsä juhliva Oikotie tulee kuitenkin pärjäämään myös suhdanteen kääntyessä, Sanoma Digitalin liiketoimintajohtaja Marja-Leena Tuomola kirjoittaa.
 • 06.02.2019
  Nelonen Median tavoitteena on kasvattaa koko kotimaisen viihteen toimialaa
  Lopulta ainoastaan yleisö päättää, mitkä biisit soivat kanavilla tai kuka artisti buukataan festareille. Mikään muu ei olisi fiksua liiketoimintaa, Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso kirjoittaa.