Tiedotteet

 • 31.05.2019
  "Irtonumerona, kiitos!"
  Sanoma Lifestylen aikakauslehtien irtonumeromyynti on ollut jo pitkään iloisesti plussalla. Isoimmat brändit, Me Naiset, Kodin Kuvalehti ja ET, ovat ylittäneet reilusti tavoitteensa. Irtonumerohyllyssä kisa on armoton – ostajalle kelpaavat vain kaikkein houkuttavimmat lehdet, Sanoma Lifestyleä vetävä Johanna Lahti kirjoittaa.
 • 31.05.2019
  Menaiset.fi yli kaksinkertaisti kävijämääränsä ennätysajassa
  Sanoma Lifetyle on vahvistanut naisyleisölle kohdennettua sisältöä Menaiset.fi-sivustolla. Sen ansiosta sivuston viikkotavoittavuus on lyhyessä ajassa keväällä lähes kaksinkertaistunut. Menaiset.fi tavoittaa nyt viikoittain peräti miljoona käyttäjää.
 • 20.05.2019
  Jippii! Aku Ankan lukijamäärä kasvoi 45 000 lapsella ja nuorella
  ”Haluamme edistää lukemista. Se ohjaa kaikkea lehden tekemiseen liittyvää sisällöistä markkinointiin. On upeaa nähdä, että olemme onnistuneet siinä”, Sanoma Kidsin johtaja Anne Nokelainen sanoo.
 • 10.05.2019
  Viisi vinkkiä datan hyödyntämiseen
  Kehityspäällikkö Jyrki Kostilainen vinkkaa, miten onnistut markkinoinnissa datan avulla.
 • 10.05.2019
  Aina tulee sanomista -brändikampanja ylitti tavoitteensa
  Sanoma Media Finlandin uusi B2B-markkinointikonsepti ylitti kaikki asetetut tavoitteet jo ensimmäisen aallon aikana. Mainonnan huomioarvo oli lähes 70 prosenttia, ja 54 prosentin mielestä kampanja vaikutti positiivisesti mielikuvaan Sanomasta markkinoinnin kumppanina.
 • 03.05.2019
  Sohvapöydän kunkku 15 vuotta: Mikä Ilta-Sanomien Tv-lehdessä jaksaa kiinnostaa?
  ​Ilta-Sanomien Tv-lehden 15-vuotispäivää juhlitaan varsin poikkeuksellisessa markkinatilanteessa. Lehti on jo vuosia ollut printtimaailman outolintu, joka on onnistunut pitämään asemansa muun markkinan laskiessa ympärillä.
 • 02.05.2019
  Antti Luusuaniemi vetämään Nelonen Median elokuvalevitystoimintaa
  Nelonen Medialla on pitkä historia kotimaisten elokuvien rahoittajana, esittäjänä sekä markkinoijana. Nyt Nelonen Media vahvistaa asemaansa elokuvan alueella ja ryhtyy myös kotimaisten elokuvien levittäjäksi. Antti Luusuaniemi aloittaa Nelonen Median kotimaisen elokuvan päällikkönä 2.5.
 • 29.04.2019
  Petri Vatanen on nimitetty vastaamaan Sanoman mainonnan teknologian kehityksestä
  Petri Vatanen on nimitetty 20. toukokuuta alkaen Sanoman B2B-organisaatioon vastaamaan mainonnan teknologian kehityksestä Head of Ad Technology -roolissa.
 • 26.04.2019
  Yhteisöllisyys on läheisyyden luomista
  Engagement ja yhteisöjen rakentaminen ovat someajan muotitermejä, mutta yhteisöllisyys on aina ollut Kodin Kuvalehden dna:ssa, kirjoittaa toimituspäällikkö Mari Markkanen.
 • 17.04.2019
  Jukka-Pekka Ylisen vastuulle Nelonen Median kotimaiset urheiluoikeudet
  Ruudun kuluttajamyynnistä vastannut Jukka-Pekka Ylinen vastaa jatkossa myös Ruudun kotimaisista urheiluoikeuksista. Ruudun tarjooma sisältää tärkeimmät kotimaiset palloilusarjat, Veikkausliigan ja Superpesiksen, mutta myös lentopalloa, salibandya, eri kiekkosarjoja sekä naisten ja nuorten sarjoja.