Mediayksiköt

Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat on Pohjoismaiden suurin sanomalehti ja maksullisen digitaalisen journalismin edelläkävijä, joka tarjoaa maailmanluokan journalismia kaikissa kanavissaan. Sitoutumaton lehti perustettiin vuonna 1904 edeltäjänsä Päivälehden (1889–1904) pohjalta.

Helsingin Sanomat tavoittaa eri kanavien kautta lähes 2 miljoonaa suomalaista joka viikko. Helsingin Sanomiin kuuluu päivälehden ja HS.fi:n lisäksi muun muassa Kuukausiliite, Nyt.fi, Nyt-liite, HS Teema, HS Viikko, HSTV ja HS Kirjat. Myös kaupunkilehti HS Metro kuuluu Helsingin Sanomien tuoteperheeseen.

Ilta-Sanomat

Ilta-Sanomat on Suomen suurin uutismedia, suurin iltapäivälehti sekä verkon ja mobiilipalvelujen markkinajohtaja. Ilta-Sanomat julkaisee myös Suomen suurinta urheilulehteä, Urheilulehteä, Ilta-Sanomat TV-lehteä ja erikoislehtiä.

Ilta-Sanomat tavoittaa eri kanavissa yhteensä 2,5 miljoonaa suomalaista viikoittain.

Osana Ilta-Sanomia toimivat myös talousuutisten verkkopalvelu Taloussanomat, digiuutissivusto Digitoday.fi sekä muotiin ja kauneuteen keskittyvä MyStyle.

Sanoma Lifestyle

Sanoma Lifestyle tuo suomalaiset naiset ja perheet kauneuden, muodin, vanhemmuuden, hyvinvoinnin, ruoan ja ajankohtaisten puheenaiheiden ääreen.

Sanoma Lifestyle on vaikuttavien mediakokonaisuuksien edelläkävijä ja rakentaa rakastettujen brändiensä ympärille yhteisöjä, palveluita, tapahtumia ja kaupallisia ratkaisuja. Sanoma Lifestylen tuotteet tavoittavat kaksi miljoonaa suomalaista, joista puolitoista miljoonaa on naisia.

Sanoma Lifestylen brändien joukkoon kuuluu myös Aku Ankka -tuoteperhe (sarjakuvalehdet, taskukirjat, sarjakuva-albumit ja -kirjat).

Nelonen Media

Nelonen Media tarjoaa monipuolisia viihdesisältöjä suomalaisten elämään.

Nelonen Medialla on neljä mainosrahoitteista televisiokanavaa: Nelonen, Jim, Liv ja Hero. Lisäksi Ruutu-videopalvelu tarjoaa sekä viihde- että urheilusisältöjä. Nelonen Median kuusi radiokanavaa, Radio Aalto, Radio Rock, Radio Suomipop, Loop, Helmiradio ja HitMix sekä audiosisältöpalvelu Supla ja nettiradio Groove FM tekevät siitä radioiden markkinajohtajan.

Sanoma Digital Finland

Sanoma Digital kehittää menestyviä digipalveluja, kuten Oikotie.fi, Huuto.net, Rakentaja.fi, Autotie.fi ja Hintaseuranta.fi. Lähes jokainen suomalainen käyttää Sanoma Digitalin palveluja, ja ne ovat mukana ihmisten elämän suurissa valinnoissa, kuten asunnon, työpaikan ja auton hankinnassa.