Tuotteemme

Maan monipuolisin mediaportfolio

Monikanavainen mediavalikoimamme pitää sisällään eri medioiden johtavia brändejä. Haluamme olla läsnä asiakkaidemme arjessa päivittäin – juuri silloin ja siellä, missä he sisältöjämme ja palvelujamme haluavat kuluttaa. Toimintamme keskittyy uutismediaan ja aikakauslehtiin, televisioon, radioon, verkkoon ja mobiiliin.

Aku Ankka

Suomen luetuin viikkolehti Aku Ankka löytyy yhtä hyvin niin vuorineuvoksen kuin vielä tavaustaidottoman taaperon käsistä. Aku Ankka opettaa suomalaiset lukemaan ja pitää heidät pauloissaan siitä lähtien.

 

Aku Ankka

Autotie

Autotie tarjoaa kuluttajille uudenlaisen, tarpeisiin pohjautuvan tavan etsiä ja vertailla itselleen sopivia autoja sekä tehokkaan sähköisen myyntityökalun automyyjien käyttöön.

 

Autotie

ET-lehti

ET-lehti on Suomen suurin seniorimedia ja suurin yleisaikauslehti.

 

ET

ET Matkaopas

Matkailulehti Matkaoppaan lukijoilla on ikuinen matkakuume. Matkaopas tarjoaa matkailun suurkuluttajalle kaiken kiinnostavan.

 

ET Matkaopas

ET Terveys

Yli 55-vuotiaiden terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä ET Terveys on lukijoidensa henkilökohtainen valmentaja, joka neuvoo ja kannustaa elämään terveellisesti ja voimaan hyvin.

 

ET Terveys

Gloria

Gloria on Suomessa ainutlaatuinen kansainvälisen tason muoti- ja lifestylelehti. Glorian tuoteperheeseen kuuluu myös Glorian Koti ja Glorian Ruoka&Viini.

 

Gloria

Glorian Koti

Sisustamisen asiantuntija viihdyttää ja tarjoaa elämyksiä. Glorian Koti koukuttaa lukijansa tarjoamalla hyötyä, inspiraatiota ja nautintoa.

 

Glorian Koti

Glorian Ruoka & Viini

Suomen kaunein ja arvostetuin ruokalehti tuo iloa ja inspiroi! Glorian Ruoka & Viini tarjoilee ennakkoluulottomasti koko modernin ruokamaailman.

 

Glorian Ruoka & Viini

 

 

Groove FM

GrooveFM on aikuisille ja nuorille edelläkävijöille suunnattu rytmimusiikin nettiradio.

 

Groove FM

Helmiradio

Helmiradio on aikuisille suunnattu radiokanava. Kanava on valtakunnallinen, mutta alueellisen mainonnan ja ohjelmien myötä kanavalla on myös vahva paikallinen ote.

 

Helmiradio

Helsingin Sanomat

Pohjoismaiden suurin tilattava sanomalehti on laatujournalismin ja maksullisen digitaalisen journalismin edelläkävijä. Tuoteperheeseen kuuluu päivän lehden ja HS.fi:n lisäksi mm. Kuukausiliite, Nyt.fi, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti HS Teema, viikon uutiset yhteen kokoava HS Viikko, HS Kirjat ja HSTV.

 

HS.fi

HS Kuukausiliite

Helsingin Sanomien Kuukausiliite on yli miljoonalla lukijallaan Suomen suurin tilattava aikakauslehti. Se tunnetaan erityisesti taitavasti kirjoitetuista, taustoitetuista jutuistaan ja tyylikkäästä visuaalisesta ilmeestään.

 

HS Kuukausiliite

HS Metro

HS Metrossa uutiset ja päivän puheenaiheet ovat tiiviissä paketissa. HS Metrossa yhdistyvät Hesarin vahva uutisjournalismi ja Metron asenne.

 

 

HS Teema

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti HS Teema syventyy yksi aihe kerrallaan ihmiseen, aikaan, yhteiskuntaan ja kulttuuriin.

 

HS Teema

HS Viikko

HS Viikko on tuhti lukupaketti, johon on koottu Hesarissa viikon varrella julkaistut parhaimmat artikkelit. HS Viikon jokainen numero sisältää kiinnostavimmat uutiset, Hesarin eturivin toimittajien analyysejä ja huippuluokan kuvia.

 

HS Viikko

Hero

Hero täydentää uudenlaisella konseptillaan Nelonen Median kanavatarjontaa. Hero vastaa kohderyhmänsä muuttuneisiin katselutottumuksiin tarjoamalla uudenlaisen tavan kuluttaa sarjoja ja leffoja.

 

Hero

Hintaseuranta

Hintaseuranta.fi on Suomen suurin tuote- ja hintavertailupalvelu, jonka avulla on helppo löytää oikeat tuotteet ja ostopaikat.

 

Hintaseuranta

Hitmix

Hitmix tarjoaa hittejä 90-luvulta tähän päivään. 90-luvun musiikkiin painottuva radiokanava on maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen.

 

Hitmix

Huuto.net

Huuto.net on Suomen tunnetuimpiin kuuluva vertaiskauppapaikka.

 

Huuto.net

Hyvä Terveys

Hyvä Terveys on Suomen suurin ja koukuttavin hyvinvointilehti Suomessa.

 

Hyvä terveys

Ilta-Sanomat

Ilta-Sanomat on Suomen suurin uutismedia, suurin iltapäivälehti sekä verkon ja mobiilipalvelujen markkinajohtaja.  IS luo päivän puheenaiheet kertomalla uutiset ensimmäisenä mobiilissa ja verkossa sekä tarjoamalle oivaltavia näkökulmia uutisten takaa.

 

Ilta-Sanomat

IS TV-lehti

Viihteen ja tv-ohjelmien tietopaketti IS TV-lehti on Suomen eniten myyty irtonumeroaikakauslehti. TV-lehti kokoaa seuraavan viikon tulevat tv-ohjelmat samojen kansien sisään.

 

IS TV-lehti

Jim

Jimillä vaihdetaan vapaalle. TV-kanavan tunnelman takaa napakka sekoitus viihdettä ja realityä. Kotimaista laatua täydentävät hitit maailmalta. Jimillä viihtyvät yhtä lailla sekä miehet että naiset.

 

Jim

Kodin Kuvalehti

Suomen arvostetuin naistenlehtibrändi Kodin Kuvalehti on suomalaisten naisten suosituin naisten- ja kodin lehti.

 

Kodin Kuvalehti

Lasten oma satukirjasto

Lasten Oma Satukirjasto on digitaalinen lastenkirjapalvelu, jossa on satoja ihania lastenkirjoja. Valtaosa kirjoista on ääneen luettuja, ja uusia kirjoja lisätään palveluun viikoittain.

 

Lasten oma satukirjasto

Liv

Liv on kasvanut sympaattisesta lifestylekanavasta naisten suursuosikiksi. Livillä viihde tarjoillaan tunteella, älyllä ja tyylillä. Liv tuo väriä elämään.

 

Liv

Loop

Radiokanava Loop juhlistaa elämän uskallusta ja täysillä elämistä jokaisessa hetkessä. Se soittaa musiikkia ja tarjoilee sisältöä, joka tulkitsee aikamme tunteita, yhdistää ja antaa energiaa.

 

Loop

Meidän perhe

Meidän Perhe tietää mitä suomalaisille perheille kuuluu. Ruuhkavuosiaan elävät äidit ja isät saavat Meidän Perheestä tukea valintoihinsa, apua arjen hallintaan ja hauskoja ideoita yhdessäoloon ja rennompaan perhe-elämään.

 

Meidän Perhe

Me Naiset

Kaikki suomalaiset naiset tuntevat Me Naiset. Se on Suomen suosituin naisten viikkolehtibrändi, joka tarjoaa ainoana naistenlehtenä Suomessa uutta sisältöä joka päivä, myös mobiilissa.

 

Me Naiset

Nelonen

Nelosella tapahtuu se mistä puhutaan. Ja kuten kaikki hyvät jutut, Nelonen on parasta jaettuna. Nelosella on eniten paitsi kiinnostavia ohjelmia myös kiinnostavia katsojia.

 

Nelonen

Oikotie.fi on Suomen suurin asumisen ja työlämän markkinapaikka.

 

Oikotie Asunnot

Oikotie Toimitilat

Oikotie Työpaikat

 

 

Omataloyhtiö.fi

Omataloyhtiö.fi tuottaa ajantasaista tietoa taloyhtiön hallinnoinnista sekä antaa tukea ja tietoa myös korjaushankkeissa. Sivustolta löytyy apua taloyhtiön juridisissa asioissa.

 

Omataloyhtiö.fi

 

Prinsessa

Prinsessa-lehti näyttää tien prinsessojen sadunhohtoiseen maailmaan.

 

Prinsessa

 

Puutarha.net

Puutarha.net tarjoaa asiantuntevia neuvoja puutarhan hoitoon.

 

Puutarha.net

Radio Aalto

Radio Aalto vahva naispainotteinen kohderyhmäkanava. Radio Aalto on värikästä kuultavaa, katsottavaa ja seurattavaa.

 

Radio Aalto

Radio Rock

Radio Rock on omapäinen, hauska, itsevarma, yllättävä, tyylikäs, eikä kuitenkaan ota itseään liian vakavasti.  Kanavan kuuntelijoita yhdistävät rock-musiikki ja -asenne.

 

Radio Rock

Radio Suomipop

Radio Suomipop Suomen kuunnelluin kaupallinen radiokanava ja  ainoa kaupallinen radioasema, joka soittaa vain ja ainoastaan suomeksi laulettua modernia ja klassikkomausteista musiikkia.

 

Radio Suomipop

Rakennuslehti

Rakennuslehti kertoo kaiken olennaisen tiedon rakennusalan ajankohtaisista trendeistä ja suhdanteista.

 

Rakennuslehti

Rakentaja.fi

Rakentaja.fi on Suomen suurin kodinrakentajille ja remontoijille suunnattu sivusto.

 

Rakentaja.fi

Ruutu

Netti-tv Ruutu tarjoaa ilmaiseksi runsaan valikoiman ohjelmia Nelonen Median tv-kanavilta ja muita Sanoman videosisältöjä.

 

Ruutu

Sport

Sport on treenaamista rakastavan naisen lukupaketti, joka tukee tavoitteissa ja tarjoilee trendit.

 

Sport

Soppa 365

Soppa365 on digitaalinen ruokapalvelu, jonka ytimessä on sosiaalinen keittokirja.

 

Soppa 365

 

Supla

Äänisisältöpalvelu Supla tarjoaa radio- ja on on-demand-sisältöjä. Palvelussa voi kuunnella Nelonen median radioiden lähetyksiä sekä radio-ohjelmien parhaita paloja. Tarjolla on myös Sanoman muiden medioiden, kuten Helsingin Sanomien ja Me Naisten sisältöjä, kuin myös vain Suplaa varten tuotettuja ohjelmia, Supla-alkuperäissarjoja.

 

Supla

Suuri Käsityö

Suomen tunnetuin, suurin, suosituin ja monipuolisin kädentaitolehti Suuri Käsityö innostaa ja inspiroi, on hyödyllinen, trendikäs ja monipuolinen.

 

Suuri Käsityö

Sähkövertailu

Sähkövertailu.fi on riippumaton verkkopalvelu, joka tarjoaa kuluttajille helpoimman ja kattavimman tavan vertailla ja ostaa sähköä koko Suomessa.

 

www.sahkovertailu.fi

Taloussanomat

Taloussanomat.fi toimittaa taloustietoa suomalaisten iloksi ja hyödyksi. Suomen johtava digitaalinen talousmedia tarjoaa uutisten analyysejä, talouden työkaluja sekä foorumin alan keskusteluille.

 

Taloussanomat

Tiede

Tiede on asiaviihteen ystävän ykkösvalinta. Suomen suurin yleistajuinen tiedelehti tarjoaa kerran kuussa rautaisannoksen huvia, hyötyä ja ahaa-elämyksiä.

 

Tiede

 

Uutistoimisto Startel

Suomen johtava talousuutistoimisto Startel tuottaa uutistoimistopalveluja sekä suoraan yrityksille että lukijoille mm. Taloussanomien ja verkkosivujen kautta.

 

Uutistoimisto Startel

Urheilulehti

Urheilulehti on Suomen suurin ja laadukkain urheilun erikoislehti. Urheilulehti tarjoaa myös tilaajilleen ainutlaatuisen verkkopalvelun ja kymmeniä live-TV-lähetyksiä eri urheilusarjoista.

 

Urheilulehti

 

 

Vauva

Vauva tarjoaa uusimman tiedon odotuksesta, valmentaa synnytykseen ja opastaa vauvan hoidossa sekä kasvatuksessa.

 

Vauva