Merkityksellistä työtä

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita ja saa aikaan keskustelua.

Työmme tavoittaa suomalaiset joka päivä. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta. Sillä on merkitystä.

Onko sulla #sanomista?

 

Meillä on Suomen rakastetuimmat mediabrändit. Olemme jokaisen suomalaisen elämässä – työsi näkyy ja vaikuttaa laajasti. Tarjoamme faktaa, näkökulmia, inspiraatiota ja viihdettä kaikille suomalaisille.

Meillä on intohimoisesti duunia tekevät huippukollegat – tarjoamme innostavia kohtaamisia ja uuden oppimista. Saat työkavereiksesi maan parhaita toimittajia, data-analyytikkoja, mediamyyjiä, tuotepäälliköitä, markkinoijia, digikehittäjiä ja muita median ammattilaisia.

Olemme digitaalisen tekemisen etujoukoissa ja luomassa uutta. Kunnioitamme ja arvostamme toinen toistemme työtä. Pääset kehittymään, kasvamaan ja oppimaan Suomen merkittävimmässä ja menestyneimmässä mediayhtiössä.

Sanoma on merkityksellinen työpaikka, jolla on pitkä historia. Tarinamme alkoi Helsingin Sanomien edeltäjän, Päivälehden perustamisesta 1889. Tästä alkaen olemme tarjonneet tiedonvälitystä avoimen demokratian ja sivistyksen tueksi. Rakennamme yhteenkuuluvuutta, demokratiaa ja viihtymistä median keinoin. Tulemme tarjoamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville.

Meillä on monipuoliset edut, palkitseminen ja työn tekemisen muodot. Tarjoamme henkilöstöllemme tuote-etuja, liikuntapalveluja ja kerhotoimintaa. Palkitsemme tavoitteiden saavuttamisesta ja tarjoamme joustavia mahdollisuuksia työntekoon.

 

Arvot

Lähellä asiakasta

Olemme läsnä suomalaisten elämässä joka päivä. Tunnemme mediankuluttajat ja mainostajat ja tiedämme mikä on  heille merkityksellistä.

Joka päivä fiksummin

Haluamme tehdä asiat aina paremmin.  Olemme uteliaita ja rohkeita ja pitkänäköisiä. Uudistumme, uudistamme ja näytämme suuntaa.

Yhdessä

Parhaat asiat tapahtuvat hyvässä porukassa. Arvostamme toisiamme ja toistemme osaamista.

Tavoitteista tuloksiin

Asetamme riman korkealle. Jokainen meistä ottaa vastuuta tavoitteiden saavuttamisesta. Tartumme asioihin ja viemme ne loppuun saakka.

Avoimet työpaikat

 

Laadukkaat sisältömme, tunnetut brändimme ja houkutteleva mediavalikoimamme syntyvät sisältöjen, visuaalisuuden, digitaalisuuden, markkinoinnin, myynnin ja tukitoimintojen osaajien yhteistyönä. Työntekijämme ovat mukana media-alan kehityksen kärjessä ja luovat suomalaisille aivan uusia tapoja nauttia sisällöistä. Kiinnostaako työ Suomen kiinnostavimpien brändien parissa?

Katso avoimet työpaikkamme täältä.

Uratarinoita

 

Millaista työ on Sanomalla? Jarkko, Irrette ja Satu kertovat oman uratarinansa.

Jarkko Karhu, kehityspäällikkö

”Hesarissa työskentelyssä on taustalla tietty yhteiskunnallinen merkityksellisyys. On hienoa olla mukana tekemässä isoja kuluttajapalveluita, joilla on merkitystä ihmisten elämässä. Meillä on töissä huippuosaajia ja -ammattilaisia, joiden kanssa pääsee tekemään kiinnostavia juttuja.”

 

Lue Jarkon uratarina

 

Irrette Cziezerski, senior web analyst

”Olen taustaltani toimittaja. Tulin vuonna 1996 suunnittelemaan Verkkoliitettä, HS.fi:n edeltäjää. Nyt tittelinäni on senior web analyst. Kaivan työkseni erilaista dataa sivustosta ja sen käytöstä, autan optimoimaan sivuja, koulutan sekä tarjoaa ideointi- ja selvitysapua yksiköiden webanalyytikoiden tueksi.”

 

Lue Irretten uratarina

Satu Juslin, valmentava myyntineuvottelija

”Vastuullani on startata telemyynnin päivä. Valmentajana koulutan uusia myyjiä ja olen heidän tukenaan koko ajan, uran alkutaipaleella ja jatkossakin. Myyn myös itse. Valmentaminen ei onnistu, jos ei oikeasti tiedä, mitä puhelimen toisessa päässä tapahtuu.”

 

Lue Sadun uratarina