Toimitusten kesäduunit

Haemme ensi kesäksi toimittajia, kuvaajia, videokuvaajia, kuvatoimittajia, taittajia, verkon kuvittajia ja graafikoita muun muassa uutis-, politiikan-, ulkomaan-, urheilu-, viihde-, viikonvaihde-, lifestyle- ja visuaaliseen toimitukseen, niin valtakunnallisiin kuin paikallisiin medioihin. Hakemukset julkaistaan alkuvuodesta 2021.

Odotamme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää, aiempaa kokemusta alalta ja verkon sisällöntuotannosta.

Aamulehden kesätyöpaikat

Aamulehti tuo päivään tuoreiden uutisten lisäksi tunnelmia ja tarinoita, seitsemänä päivänä viikossa. Kun Pirkanmaalla tapahtuu, kerromme siitä ensimmäisenä. Aamulehti laittaa maailman luettavaan pakettiin, tuo vinkkejä arkeen ja kotiin, matkoja maailmalle ja uusia näkökulmia ihmissuhteisiin. Torstain lukupaketin kruunaa kaupunkilehti Moro.

Helsingin Sanomien kesätyöpaikat

Pohjoismaiden suurin tilattava sanomalehti Helsingin Sanomat on laatujournalismin ja maksullisen digitaalisen journalismin edelläkävijä. Helsingin Sanomat kertoo uutisten ja ilmiöiden taustat, syyt ja seuraukset – sisältömme painopisteet ovat kulttuuri, hyvinvointi, yhteiskunta ja tiede.

 

Olemme kunnianhimoinen, vastuullinen ja monipuolinen mediatalo – meillä pääset työskentelemään alan kovimpien ammattimaisten kanssa.

Meille et ole vain kesätyöntekijä, vaan tärkeä osa tiimiämme. Tarjoamme vapauksia, vastuuta ja tukea kehittyäksesi alan kovimmaksi ammattilaiseksi. Sisältöjen ja juttujen ilmaisussa kuljemme mobiili ja verkko edellä.

Ilta-Sanomien kesätyöpaikat

Ilta-Sanomat on Suomen suurin uutismedia ja johtava digitaalinen media. Ilta-Sanomissa tuotat sisältöjä, joita seuraavat päivittäin miljoonat suomalaiset ja joista suomalaiset puhuvat. IS:n journalistit ovat kovia ammattilaisia, jotka tekevät Suomen kiinnostavinta sisältöä IS.fi:hin, ISTV:hen, painettuihin printtituotteisiin, Sanoman radiokanaville ja Ilta-Sanomien sosiaalisen median kanaviin.

IS:ssä pääset vaikuttamaan aidosti, sillä sisältösi tavoittavat koko kansan ja kaikki ikäryhmät. Olet etsimämme hakija, jos tiedät, mikä suomalaisia kiinnostaa ja miten sisältöä tehdään modernein tiedonvälityksen keinoin mobiili edellä.

Satakunnan Kansan kesätyöpaikat

Seitsemänä päivänä viikossa ilmestyvä Satakunnan Kansa on lukijoilleen tuttu, tärkeä ja arvostettu uutisten välittäjä. Satakunnan Kansasta saa tuoreet puheenaiheet ja näkemykset. Lehti on mukana Satakunnan asioiden ja ihmisten ytimessä. Lisänä monipuolinen hyötytieto arjen avuksi. Kaikki satakunnankansa.fin sisällöt ovat luettavissa rajoituksetta joka päivä tilausmuodosta riippumatta. Torstaisin ilmestyvä viikkolehti Porilaine kertoo kaiken oleellisen Porista ja tietysti porilaisella asenteella höystettynä.

Aluemedioiden kesätyöpaikat

Kesätoimittajia haetaan myös 12 Sanoman paikallis- ja kaupunkilehteen. Pirkanmaalla ilmestyvät Nokian uutiset, Valkeakosken sanomat, Tyrvään Sanomat ja KMV-lehti. Satakunnan alueella vaikuttavat Sydän-Satakunta, Merikarvia-lehti ja Kankaanpään Seutu. Keski-Suomessa ilmestyvät Jämsän Seutu , Vekkari, Suur-Keuruu ja Janakkalan Sanomat, Varsinais-Suomessa puolestaan Rannikkoseutu.

Sanoma Lifestylen kesätyöpaikat

Sanoma Lifestylen hienoja brändejä on tekemässä joukko Suomen parhaita journalisteja.

Haussa on useampia toimittajia ja kuvaajia ensi kesäksi tekemään ET-lehteä, Gloriaa, Hyvä Terveyttä, Kodin Kuvalehteä, Suuri Käsityötä, Meidän Perhettä, Me Naisia, Tiedettä, Matkaopasta, Sport-lehteä ja Rakennuslehteä.