Toimitusten kesäduunit

Haemme ensi kesäksi toimittajia, kuvaajia, videokuvaajia, kuvatoimittajia, taittajia, verkon kuvittajia ja graafikoita muun muassa uutis-, politiikan-, ulkomaan-, urheilu-, viihde-, viikonvaihde-, lifestyle- ja visuaaliseen toimitukseen sekä Urheilulehteen ja Taloussanomiin. Odotamme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää, aiempaa kokemusta alalta ja verkon sisällöntuotannosta.

Toimipaikka sijaitsee Helsingin keskustassa.

Helsingin Sanomien kesätyöpaikat

Suomen ykköstoimitukseen Helsingin Sanomiin haetaan toimittajia, still- ja liikkuvan kuvan hallitsevia kuvaajia, sometoimittajia, kuvatoimittajia, graafikoita, taittajia, infograafikoita, liikkuvan kuvan graafikoita ja videoeditoijia.

Ilta-Sanomien kesätyöpaikat

Ilta-Sanomat on Suomen suurin uutismedia ja johtava digitaalinen media, jossa hankittu työkokemus auttaa uralla eteenpäin. Haemme ensi kesäksi toimittajia, kuvaajia, videokuvaajia, kuvatoimittajia, taittajia, verkon kuvittajia ja graafikoita muun muassa uutis-, politiikan-, ulkomaan-, urheilu-, viihde-, viikonvaihde-, lifestyle- ja visuaaliseen toimitukseen sekä Urheilulehteen ja Taloussanomiin.

Sanoma Lifestylen kesätyöpaikat

Sanoma Lifestylen hienoja brändejä on tekemässä joukko Suomen parhaita journalisteja. Haussa on useampia toimittajia ja kuvaajia ensi kesäksi tekemään esimerkiksi Tiede-lehteä, Me Naisia, Hyvää Terveyttä, Aku Ankkaa, ET-lehteä, Kodin Kuvalehteä ja Yhteishyvää.